Deli Nieuwe Douche behuizing SD5 gelanceerd

Deli schuifdouche behuizing SD5 combineert eenvoudige en moderne design stijl, unieke kunst van montage rechte lijnen en rondingen, gecombineerd met prachtig vakmanschap, om te voldoen aan de behoeften van mensen voor zowel praktische als mooie aspecten, waardoor u een uiterst veilige en comfortabele douche leven ervaring.

Productdetails

 

De veiligheid van de Deli douchebehuizing SD5 komt niet alleen tot uiting in de visie, maar ook in de kwaliteit en het ontwerp.


In termen van push-pull wordt het ontwerp van de dempingslimietbuffer gebruikt:

Het vaste ontwerp van de dempingsbegrenzer kan de push-pull snelheid van de katrol effectief vertragen, voorkomen dat de katrol te hard wordt geduwd, bufferde de contactsterkte tussen het glas en de berglijm en raak je handen en voeten niet bij het duwen en trekken, beschermen je veiligheid.


De combinatie van i-vormige track en omgekeerde U-vormige katrol:

Het i-type spoorsysteem bereikt een belangrijke innovatie, het imiteren van de slakkenvrije spoor van de trein, de anti-U-vormige katrol hoopt geen stof op, zwaaide niet, heeft geen virtuele positie en werkt samen met geïmporteerde 304 roestvrijstalen hangrails en volledig ingesloten roestvrijstalen dragende katrollen.


Nieuwe structuur van proef lange katrol:

De 6 katrollen zijn 6 keer veiliger, en zijn het geheime wapen van Deli douche ruimte SD5 om de algehele veiligheid te verbeteren.

Vliegtuigen vier wielen + met extra lange wielbasis + locomotief tweewielige structuur, 6-wiel werking, de vorming van een stabiele vierzijdige structuur, sterkere draagkracht, soepele duwen en trekken zonder vervorming.


Nieuwe piloothandgreep:

De nieuwe piloot handvat heeft een binnenste boog oppervlak + buitenste vlak ontwerp. De combinatie van rechte lijnen en bogen benadrukt de gedurfde en stijve schoonheid. Onder hen, de loodsen handvat impliceert leiden helemaal, uitstekend, en rijkdom.


Hellingstructuur + Zhongshan woordlijm:

De hellingstructuur van de onderste rail, 10 ° helling ontwerp, verbetert het probleem van de langzame geleiding van de traditionele haakse bodemrail, en het is niet gemakkelijk om water te accumuleren.

Zhongshan woordlijm begeleidt het glas om te reizen op een specifiek spoor om ervoor te zorgen dat het glas en het spoor concentrisch en coaxially lopen.


Hot Tags: deli nieuwe douche behuizing sd5 gelanceerd, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, aangepast, groothandel, kopen, bulk, korting, offerte

Onderzoek

You Might Also Like