Wat is beter voor douchegordijnen, doucheschermen en doucheruimten?

- Jun 20, 2019-

Wat is beter voor douchegordijnen, doucheschermen en doucheruimtes?

Tijdens de renovatie van de badkamer weten veel eigenaren niet hoe ze het douchegordijn, het douchescherm of de doucheruimte moeten kiezen. Wat zijn de verschillen tussen de drie, en wat zijn de kenmerken van de gebruiksfunctie, het volgende is een kleine serie doucheruimte Iedereen legde het duidelijk uit.

Demontage van douchegordijnen is de meest flexibele en de meest kosteneffectieve oplossing, ongeacht de vorm van de doucheruimte die eenvoudig kan worden bereikt door een douchegordijn te installeren om een eenvoudige natte en droge afscheiding te realiseren. Traditionele douchegordijnen zijn over het algemeen gemaakt van materialen zoals plastic en stof. Wanneer de binnentemperatuur laag is, heeft het douchegordijn ook de functie van het verzamelen van hete stoom en het handhaven van de plaatselijke temperatuur van de doucheruimte. De tekortkomingen van het douchegordijn zijn echter ook duidelijk: het douchegordijn is moeilijk om de badkamer absoluut droog en nat te maken, en wat water zal de grens overschrijden. En het douchegordijn zal waarschijnlijk aan je lichaam blijven kleven als je gaat douchen. Dit natte gevoel is erg slecht. Bovendien zijn douchegordijnen gevoeliger voor veroudering of schimmelvorming en moeten ze meestal na een tijdje worden vervangen. Gelukkig is het gemakkelijker om het douchegordijn te vervangen. Dit is ook een voordeel voor veel mensen. Je kunt de badkamer vaak veranderen in een nieuwe look volgens verschillende stemmingen.

De douchescherm is eigenlijk een glazen deur geïnstalleerd op de muur, en een overeenkomstige drempel op de grond. Het douchepaneel bestaande uit een douchescherm heeft aan één zijde muren, aan één zijde een douchescherm en aan de andere zijde een open zijde. Daarom is het effect van natte en droge afscheidingen niet erg goed en is het meer geschikt voor gewone badkamers. Het enige voordeel is dat het op effectieve wijze kan voorkomen dat het water naar de zijkant naast de doucheruimte morst.

Douchekamers zijn relatief duur en kunnen worden besteld. De doucheruimte kan effectief droge en natte scheidingswanden bereiken. De stoomdouche wordt ook wel het stoombad genoemd. Cardiale, hypertensieve patiënten en kinderen kunnen de stoomkamer niet alleen gebruiken. Dit soort doucheruimte is populair geweest, maar nu zijn meer en meer mensen zich bewust van de tekortkomingen, die niet bij iedereen populair zijn. Het grootste probleem is dat het bad binnen erg saai is, hoewel er uitlaatapparatuur op staat. Bovendien is de sanering ervan ook moeilijk te beheren en als het eenmaal is verbroken, is het moeilijk te repareren. Vergeleken met de hele doucheruimte heeft de eenvoudige doucheruimte geen "dak" en is de stijl behoorlijk rijk. Professionele aangepaste douche ruimte voor 18 jaar, onafhankelijk onderzoek en ontwikkeling ontwerp tot 50-serie, meer dan 300 modellen, de producten verkopen goed in China, geëxporteerd naar Europa, Amerika, Oceanië en andere 80 landen en regio's. Op dit moment is het dominante product een eenvoudige douchekamer. De stijlen die werden geïntroduceerd tijdens de Shanghai International Kitchen and Bath Show in 2018 zijn favoriet bij de consument en worden de windwijzer van de branche.