Of de hele douchekamer of de eenvoudige douchekamer is aangeschaft, is een gepatenteerd product,

- Jun 19, 2019-

Of de gehele doucheruimte of de eenvoudige douchekamer een gepatenteerd product is, of het nu een speciaal proces of een functie betreft, deze hebben ook invloed op de prijs van het product. Sommige doucheruimtes hebben ook functies zoals voetmassage, surfmassage, stoom, enz., En de kosten zullen natuurlijk hoger zijn dan de eenvoudige douchekamer.

De eenvoudige doucheruimte is meer geschikt voor het openbare gezin. De structuur is relatief eenvoudig in vergelijking met de hele douchekamer. Er is geen "dak". De stijl van de eenvoudige doucheruimte is rijk en gevarieerd. De basisstructuur van de basis is het onderste bassin of de stenen basis. De deur van gehard glas heeft gewoon gehard glas, hoogwaardig getemperd glas, watergegolfd gehard glas en gehard glas van textiel. De eenvoudige doucheruimte heeft niet alleen de kenmerken van ruimte-onafhankelijkheid, mode-eenvoud, mooie uitstraling, maar ook vol met transparantie. Het is altijd geliefd bij jonge consumenten. De eenvoudige doucheruimte is geschikt voor het grote publiek en de prijs is niet te duur. De hele doucheruimte is meer geschikt voor consumenten met speciale vereisten, en het is een douchekamer met complete faciliteiten. Het volledige en stijlvolle uiterlijk wordt steeds meer begunstigd door consumenten, maar de prijs is relatief duur.

De prijs van de doucheruimte en de douchekamer is gewoon zo veel. Ik zou graag willen weten wat de specifieke prijssuggestie is om naar de winkel te gaan om te raadplegen, zodat je meer kunt leren. Omdat elke familie van verschillende grootte is en de behoeften verschillend zijn, zal de prijs variëren.

Het belangrijkste materiaal van de doucheruimte is gehard glas, half gehard glas en volledig getemperd glas, en er zijn veel verschillen in gehard glas. Allereerst, afhankelijk van de voor- en nadelen van het glas, de apparatuur, de technologie, het proces, het beheer, enz. Van de oorspronkelijke glasfabriek, ontlaten De kwaliteit van het glas beïnvloedt de prijs van de doucheruimte. Dit hangt ook af van de hardware, katrollen, tracks, enz. Van het product.