Wat zijn de doucheruimte-accessoires?

- Jun 25, 2019-

Wat zijn de doucheruimte-accessoires? Hoe doucheaccessoires kiezen

Tegenwoordig, met de voortdurende verbetering van de levensstandaard van mensen, eisen steeds meer consumenten steeds meer de decoratie van de badkamer. Omdat de doucheruimte kan worden onderverdeeld in aparte badruimtes, zodat consumenten een betere badervaring hebben, maar ook kunnen genieten van het plezier van het baden, dus de doucheruimte is geliefd en gewild bij de consument. Bij de aankoop van de doucheruimte moeten consumenten echter letten op de kwaliteit van de douchekamer, omdat de kwaliteit van invloed is op de veiligheid van het gebruik. Vooral de douchekameraccessoires, schijnbaar klein en zeer onopvallend, maar een grote rol gespeeld in de bevestiging van de doucheruimte. Dus iedereen weet wat de accessoires voor de doucheruimte zijn? Hoe doucheaccessoires kiezen? Vandaag zal Xiaobian het je kort uitleggen en hopen iedereen te helpen.

Wat zijn de doucheruimte-accessoires? Hoe doucheaccessoires kiezen

De eenvoudige douchekamer bestaat hoofdzakelijk uit vijf delen: kaderprofiel, gehard glas, hardwaremontage, kunststof beslag, onderstel (doucheblokwaterstrook of onderbak). De doucheruimte-accessoires zijn koperen fittingen, aluminium fittingen en roestvrijstalen fittingen, die een belangrijk onderdeel vormen van de doucheruimte. De douchekamer is hoofdzakelijk gemaakt van H59 koper, aluminium en 304 roestvrij stalen hardware.

H59 koper:

De koperen fittingen hebben 7 lagen platingtechnologie en hun uiterlijk is erg sterk. Na 24 uur testen met een zuurzoutspray is de corrosiebestendigheid sterk, de hardheid hoog, de vervorming niet gemakkelijk, de levensduur is sterk en het oppervlak zal niet gemakkelijk zwarte vlekken en slechte verschijnselen zoals lagen en luchtbellen vertonen .

Aluminium:

Het aluminium materiaal van de doucheruimte is strikt vereist om hoogwaardig aluminium met een hoge hardheid te gebruiken. De zuiverheid is hoog. De wanddikte van aluminium is 1,2-3,0 mm. De hardheid is matig en niet broos en het is niet gemakkelijk om vervormd te zijn. De belangrijke indexen, zoals rekgrens, rek en hardheid zijn superieur aan nationale normen en Europese normen. Niet-standaard constructie met grote afmetingen is ook niet gemakkelijk te vervormen, wat effectief de veiligheid van gebruik garandeert.

2