Wat zijn de schoonmaakmethoden voor de doucheruimte?

- Jun 11, 2019-

Wat zijn de reinigingsmethoden voor de doucheruimte?

Nu heeft elk huishouden in onze familie een doucheruimte, maar hoe maak je de doucheruimte schoon? Weet je het echt? In feite is het schoonmaken van de doucheruimte niet moeilijk. Let gewoon op deze punten tijdens het onderhoud van de douchekamer in het dagelijks leven. De levensduur van de doucheruimte kan langer zijn en ons badkamerleven zal comfortabeler zijn.

De doucheruimte bestaat over het algemeen uit gehard glas, hard- en hulpstukken. Deze materialen zijn gemakkelijk te krassen en te slijten. Het geheim van onderhoud is: voorzichtig reinigen en droog houden.

Wat zijn de reinigingsmethoden voor de doucheruimte?

1. Dagelijkse schoonmaak: spuit het water gelijkmatig in de doucheruimte en veeg het vervolgens af met een zachte, droge doek.

2, lichte vervuiling: gebruik een zachte doek of een spons, veeg af met een mild schoonmaakmiddel; u kunt ook een speciaal reinigingsmiddel gebruiken om water en vuil van het glas te verwijderen. Het is het beste om een badkamerspecifiek reinigingsmiddel te gebruiken. De hoofdingrediënten van speciale reinigingsmiddelen: zure reinigingsmiddelen, synergisten, enz.

3, hardnekkige vlekken: gebruik alcohol om te verwijderen.

4. Gebruik deze items niet voor reiniging: staalborstel, matte doek, decontaminatiepoeder, zuur / alkalisch oplosmiddel, bijtend oplosmiddel (zoals zoutzuur, acetonverdunner, enz.), Fluoridetandpasta. Deze items kunnen de glans van het product beschadigen, het product beschadigen en zelfs het menselijk lichaam nadelig beïnvloeden.

5, staand glas schrapen, kunt u de vlek na het baden drogen, verkleinen van de doucheruimte, maak het glas zo schoon als nieuw, handiger om het water op het glas van de doucheruimte schoon te maken.

badkamer

6, veel douche geïnstalleerd push-pull douchedeur, voornamelijk met schuifblok en schuifwiel twee manieren. Bij dagelijks gebruik is het noodzakelijk om te voorkomen dat de schuifdeur wordt geduwd en getrokken en regelmatig de glijrails, katrollen, glijders en het smeermiddel te reinigen. Stel regelmatig de stelschroeven van de schuifregelaar af om te zorgen voor een effectieve peiling en een goed glijden van de schuifdeur naar de beweegbare deur.