Tips: Hoe het douchewandglas schoon te maken

- Aug 16, 2019-

1


Hoe maak je je douchewand schoon? Met de komst van de douchecabine begon iedereen te genieten van het plezier van douche en de voordelen van natte en droge scheiding van badkamerruimte, maar de enige vlieg in de zalf is de netheid van het doucheglas, omdat glas niet alleen direct invloed heeft op de uiterlijk, maar heeft ook betrekking op gezondheidsproblemen. . Hoe het douchewandglas te reinigen? Hier zijn enkele manieren die u kunnen helpen.

Regelmatig schoonmaken of gebruik water. Het is onvermijdelijk dat het glas van de douchewand wordt bevlekt met badproducten en watervlekken. Op dit moment moet het worden schoongemaakt met water. Het is het beste om het met een zachte doek af te vegen. De zachte doek kan worden gebruikt om de haarloze te kopen, zodat deze niet op het glas vlekken.

Was regelmatig met glas water. Hoe het doucheglas schoon te maken is geen eenvoudig probleem. Naast het reguliere water moet het glaswater regelmatig worden gereinigd. Glaswater wordt meestal gebruikt om glas en glasgerelateerde producten te reinigen. Het moet worden beschouwd als "symptomen" voor douchewanden. Afhankelijk van de toepassing spuiten we het glas eerst op het oppervlak van het glas en vegen het vervolgens schoon met een zachte doek. Het is het beste om een droge, zachte doek te gebruiken die niet pluist. Maak anders nog een paar stukken. Nadat de droge zachte doek nat is, zullen de vallende kleine pluisjes op het glas vlekken; de geur van het glaswater is niet erg duidelijk. Algemene supermarkten hebben glaswater voor iedereen om uit te kiezen.

Als er vuil is, veegt u dit af met een milde reinigingsdoek en een zachte doek. Er is absoluut een bepaalde vaardigheid in het reinigen van het glas in de douchewand. U moet niet vergeten dat het een neutraal reinigingsmiddel moet zijn, zodat de schade aan het glas klein is. Hardnekkige vlekken kunnen met een kleine hoeveelheid alcohol worden verwijderd. Niet wassen met zure of alkalische oplosmiddelen.