Er zijn veel vragen over de aankoop van doucheruimtes? Antwoordtijd is op!

- Jun 09, 2019-

Er zijn veel vragen over de aankoop van doucheruimtes? Antwoordtijd is voorbij!

Als een persoon die een vereiste heeft voor de kwaliteit van het leven, is zelfs een kleine badkamer niet bereid om een veilige en comfortabele badkamer te maken en een belangrijk onderdeel van hun huisdecoratie te maken. Daarom zullen veel mensen de doucheruimte kiezen om de badkamerindeling te verdelen en een schone en droge scheidingsruimte te creëren zodat ze tegelijkertijd kunnen worden gebruikt zonder elkaar te beïnvloeden. Bij de aankoop van de douchekamer, omdat veel mensen de doucheruimte voor de eerste keer installeren, is er geen ervaring, dus er zullen veel vragen zijn. Vandaag de dag, de doucheruimte-editor voor iedereen om vragen te beantwoorden, ik hoop iedereen te helpen.

Over aankoop van doucheruimte --- Welk type doucheruimte is geïnstalleerd?

De ruitvormige doucheruimte is een stijl die jonge mensen erg leuk vinden. Het bevindt zich in een hoek van de badkamer en staat bekend om zijn ruitvormige ontwerp. Het zorgt er niet alleen voor dat er voldoende ruimte binnenin is, maar maakt ook meer actieve kanalen aan de buitenkant mogelijk. Als de badkamer klein is, kunt u kiezen voor een doucheruimte met diamanten.

De eenregelige doucheruimte heeft de eenvoudigste structuur en een kleine voetafdruk. Het kan van de badkamerfunctie worden gescheiden door een gehard glas in de hoek of het raam van de badkamer te installeren. Het is niet nodig om er een bodembak aan toe te voegen. Voeg gewoon een stenen voet of een waterkering toe om droge en natte afscheiding te bereiken, en de prijs is relatief economisch en praktisch.

De vierkante doucheruimte bestaat uit gehard glas en een hoekmuur tot een rechthoekige of vierkante badruimte. Het kan worden gebruikt om de binnenruimte aan te passen, die het meest geschikt is voor gebruik in een badkamer met voldoende ruimte en ruimte.

De gebogen doucheruimte is een gebogen gehard glas dat de hoekruimte van de badkamer van het buitengebied scheidt om een waaiervormige of volledig ronde doucheruimte te vormen. Het heeft lage vloeroppervlakte-eisen, kan in de algemene ruimte worden gebouwd en de totale prijs is hoger vanwege de hogere kosten van gebogen gehard glas.