Het gebruik en het onderhoud van de doucheruimte moet correct zijn om de levensduur van de doucheruimte niet te beïnvloeden!

- Jun 08, 2019-

Het gebruik en onderhoud van de doucheruimte moet correct zijn om de levensduur van de doucheruimte niet te beïnvloeden!

De doucheruimte heeft de functie van droge en natte scheiding, die niet alleen modieus en mooi is, maar ook koud en warm, dus het is een populair product geworden voor badkamerdecoratie. Het gebruik en het onderhoud van de doucheruimte moet echter correct zijn om de levensduur van de doucheruimte niet te beïnvloeden. Bij onjuist gebruik vormt dit ook een veiligheidsrisico. Hier is de doucheruimte om iedereen te vertellen hoe de doucheruimte moet worden gebruikt en onderhouden!

Gebruik en onderhoud van doucheruimtes:

Ten eerste, maak schoon

1. Gebruik een zachte, droge doek als u de muur en de bodem van de doucheruimte wilt reinigen; als er wat vuil is, moet u een zachte, droge doek of spons gebruiken om deze met een neutraal schoonmaakmiddel te reinigen. Bij het verwijderen van hardnekkig vuil is dit het beste. Gebruik alcohol om te verwijderen.

2. Gebruik het speciale afwasmiddel in de badkamer op de juiste manier volgens de voorzorgsmaatregelen die op de verpakking staan; gebruik niet de volgende items voor reiniging, zuur, alkalisch oplosmiddel, medicijnen, acetonverdunner, decontaminatiepoeder, enz., anders kan het schadelijke effecten hebben op het menselijk lichaam en kan dit leiden tot slechte omstandigheden in het product.

Gebruik en onderhoud van doucheruimtes:

Ten tweede, het onderhoud van de katrol

(1) Push-pull douchedeur, heeft momenteel twee manieren: schuifregelaar en katrol.

(2) De problemen waar de schuif en katrol op letten tijdens het gebruik:

1. Let op het regelmatig reinigen van katrollen, glijders, glijrails en voeg smeermiddel (smeerolie of smeerwas) toe;

2. Vermijd het raken van de beweegbare deur met een frontale kracht om te voorkomen dat de beweegbare deur eraf valt;

3. Regel regelmatig de stelschroef van de schuif om het effectieve draaggewicht en goed glijden van de schuifdeur te garanderen.