De grootte van de douche moet zo gekozen worden?

- Jun 07, 2019-

De grootte van de doucheruimte moet op deze manier worden gekozen?

De hoofdinhoud van de badkamerdecoratie is de installatie van de doucheruimte, omdat de doucheruimte een groot deel van de badkamer beslaat en correct moet worden geïnstalleerd. Doucheruimte-franchisenemers Om een droge en natte scheiding beter te bereiken, is een glazen doucheruimte essentieel.

Welke deur moet ik kiezen bij het inrichten van de glazen doucheruimte? Over het algemeen hebben mensen in het verleden schuifdeuren geïnstalleerd, omdat schuifdeuren relatief meer ruimtebesparend zijn en tijdens het push-pull-proces geen ruimte innemen, het visuele effect is ook goed, dus veel mensen kiezen ervoor om glijden te installeren deuren.

Als het gaat om de renovatie van de douchekamerproductie, denkt iedereen aan het materiaal van de tegel! Hoewel de prijs van tegels duurder is, zijn de voordelen van tegels ook aanwezig. Tegels zijn niet bang voor vocht, dus ze zijn vooral geschikt voor gebruik in badkamers, maar als we aan het plaveien zijn, hebben we veel arbeidskosten nodig, wat ons een opknapbeurt zal kosten. toenemen! Tegenwoordig, als sommige mensen de badkamervloer van een badkamer versieren, kiezen ze vaak niet voor dit materiaal. Ze zullen meer geneigd zijn op marmeren platen, en dit materiaal lijkt meer geschikt voor doucheruimten dan keramische tegels!

De ruimte is groot genoeg, de doucheruimte heeft vele voordelen, zoals droge en natte afscheiding, de winterisolatie kan het bad warm houden, het water zal niet spatten bij gebruik van de doucheruimte, het heeft geen invloed op het gebruik van de badkamer, als de badkamer ook een wasmachine, badkamerkast, enz. is. De kans om nat te worden is kleiner en de levensduur is langer.

Eenvoudige fabrikant van doucheruimtes

De fabrikant van de doucheruimte herinnert u eraan om de doucheruimte te kiezen, maar kan de erosie van de tijd niet weerstaan. , diamanten doucheruimte, standaard ruitvormige doucheruimte is hoofdzakelijk 900x900mm, 900x1200mm, 1000x1000mm en 1200x1200mm grootte.

Als de standaardgrootte niet aan uw behoeften voldoet, kunt u kiezen voor niet-standaard aanpassing. Over het algemeen is de grootte van het tussenliggende glas hetzelfde, maar de lengte en breedte van de dubbele zijde worden toegevoegd of afgetrokken, maar de prijs is relatief duur. De kleine maat van de ruitvormige doucheruimte mag niet kleiner zijn dan 800 × 800 mm, anders is de activiteit beperkt en het bad niet soepel.

Klein formaat, de kleine afmeting van de doucheruimte mag niet kleiner zijn dan 800x800 mm en de hoogte mag niet lager zijn dan 1850 mm. Anders is de activiteit beperkt en hief de persoon de hand hoger op dan de douchekamer, dus het bad is niet soepel! Het bovenstaande zijn de specificaties van de verschillende stijlen van doucheruimtes. Iedereen kan de grootte van zijn badkamer meten voordat hij naar de stad met bouwmaterialen gaat en vervolgens de geschikte doucheruimte kiezen op basis van de werkelijke situatie.