De doucheruimte is een belangrijk onderdeel van de badkamer.

- Jun 23, 2019-

Met het nastreven van het ultieme in het leven, hoe het ideale badkamerleven te creëren, is de focus geworden van de decoratie van mensen. De doucheruimte vormt een belangrijk onderdeel van de badkamer. Het heeft de functies van veiligheid, gemakkelijke reiniging, handige, natte en droge scheiding, die de veiligheid van de douche van het gezin kan beschermen. Het kan ook de druk van huishoudelijk werk verminderen, zich richten op de high-end maatwerk van de doucheruimte voor 19 jaar, en is toegewijd aan het brengen van een comfortabele douche-ervaring voor de consument. De volledige reeks doucheruimten onder de lijn maakt gebruik van wit kristalglas om consumenten een verscheidenheid aan stijlen en een hoogwaardige, hoogwaardige doucheruimte te bieden.

De minimalistische en lichte luxe doucheruimte is prachtig en uniek. Het ontwerp van het product is ontworpen door topontwerpers. De materialen zijn geselecteerd uit de beste materialen, puur roestvrijstalen handgrepen, randen en metaalachtig licht. De doucheruimte zit vol met eenvoudig en mooi design en het scherm in de doucheruimte. De douche zorgt ervoor dat je je mooi en comfortabel voelt. De zelf ontwikkelde 145 ° dubbelzijdige waterdichte rubberen strip is compact en transparant, zodat de douche niet lekt. Volgens statistieken heeft de dubbele schuifdeur met roestvrijstalen scherm doucheruimte het beste verkoopvolume en is het het grootste roestvrijstalen scherm in de lichte aangepaste douchekamer geworden. De eenvoudige ontwerpstijl heeft geen extra belasting, wat zeer geschikt is voor bedienden en arbeiders. Het prijsvoordeel is ook een van de favoriete douches voor consumenten geworden.

Hoewel de decoratie in het huis eigenlijk een man is, zijn de meesten vrouwen om uit te kiezen. Elk meisje droomt ervan een godin te worden, en zelfs de badkamer moet voortreffelijk zijn. NPH Aegean serie ruitvormige doucheruimte is uitgegroeid tot de keuze van veel kleine vrouwen, hoogwaardige producten. De kwaliteit, het kristalheldere uiterlijk is favoriet en het is met name geschikt voor enkele appartementen of kleine badkamers, wat echt een goede keuze is voor sommige elite-dames.

De doucheruimte streeft voortdurend naar innovatie op het gebied van productontwerp en onderzoekt een stijl die meer in lijn is met de esthetiek van de consument en die voortdurend innoveert in doucheruimte-technologie. De doucheruimte is nu het meest invloedrijke merk in de douchekamer geworden en heeft tientallen nationale patenten voor doucheruimten gewonnen. Het bevat 2 uitvindingsoctrooien. De doucheruimte is gericht op het brengen van comfortabelere doucheruimteproducten voor de consument en het voortdurend innoveren van servicemodellen om klanten meer efficiënte en hoogwaardige diensten te bieden. In de toekomst zullen we hard blijven werken om meer douchedansen aan meer mensen te bieden.

1