Het belang van onderhoud van douchewanden

- Aug 10, 2019-

2

1. Reiniging

Gebruik voor het reinigen van de wanden en de onderkant van de douchewand een zachte, droge doek. Gebruik bij lichte vervuiling een zachte doek of spons om met een neutraal schoonmaakmiddel schoon te maken. Gebruik alcohol om hardnekkig vuil te verwijderen.

Wanneer u het specifieke reinigingsmiddel voor de badkamer gebruikt, zorg er dan voor dat u het op de juiste manier gebruikt in overeenstemming met de voorzorgsmaatregelen op de verpakking. Onjuist gebruik kan nadelige gevolgen hebben voor het menselijk lichaam en kan gemakkelijk enkele ongewenste aandoeningen in het product veroorzaken.

Gebruik de volgende items niet voor het reinigen: zure, alkalische oplosmiddelen, geneesmiddelen (zoals zoutzuur), aceton verdunningsmiddelen en andere oplosmiddelen, ontsmettingspoeder, enz., Anders heeft het nadelige effecten op het menselijk lichaam en veroorzaakt het voorwaarden.

2. Hoe de katrol van de doucheruimte te gebruiken en te onderhouden

1. Push-pull douchedeur, heeft momenteel twee methoden: schuifblok en schuifwiel.

2, katrollen, schuifregelaars moeten aandacht besteden aan de problemen in gebruik:

(1) Het is om te voorkomen dat de volgende kracht de beweegbare deur raakt om te voorkomen dat de beweegbare deur eraf valt;

(2) Besteed aandacht aan het regelmatig reinigen van de glijrails, katrollen, schuifregelaars en voeg smeermiddel toe (smeerolie of smeerwas);

(3) Het is om de stelschroef van de schuif regelmatig aan te passen om ervoor te zorgen dat de schuifdeur effectief naar de beweegbare deur gaat en goed glijdt.

 

3. Het onderhoud van gehard glas

1. Sla of raak het glazen oppervlak niet met scherpe voorwerpen om schade te voorkomen;

2. Veeg het oppervlak van het glas niet af met een bijtende vloeistof zoals water, om de glans van het oppervlak niet te beschadigen;

3. Veeg het glasoppervlak niet af met ruw materiaal om krassen te voorkomen.

 

4. Het onderhoud van aluminiumlegeringframe

Elektrostatische sproeiproducten (verwijs naar vaste sprays zoals wit, bot, blauw, geel, rood, paars, enz.); Ten eerste, voorkom direct zonlicht en explosie, omdat het harsmateriaal en het kleurbasispoeder lichtgevoelig zijn, waardoor spray optreedt. De plastic laag is verkleurd; ten tweede kan het niet worden afgeveegd met een corrosieve vloeistof of materiaal; de derde kan niet worden afgeveegd met een ruw materiaal (inclusief tandpasta) en de vierde kan niet worden geslepen met een scherp voorwerp. Als er vlekken zijn op het oppervlak van het aluminium, veeg dit dan af met een neutrale was en schoon water.

Oxidatie- en kleurproducten (aangeduid als goud, zilver, zilver, geborsteld zilver en andere oppervlaktekleuring): deze producten zijn niet gemakkelijk te vervagen in vergelijking met elektrostatische coatingproducten, maar hun hardheid is slecht, dus ze kunnen niet worden afgeveegd met ruwe materialen op het oppervlak, het mag het oppervlak niet krassen met scherpe voorwerpen. Als er vlekken zijn op het oppervlak van het aluminium, veeg dit dan af met een neutrale was en schoon water.

 

5. Het gebruik en onderhoud van de douchebak

 

1. Raak het acryloppervlak niet met scherpe voorwerpen;

2. Veeg het acryloppervlak niet af met de bijtende vloeistof van banaanolie, om de glans van het oppervlak niet te beschadigen;

3. Veeg het acryloppervlak niet af met ruw materiaal ;

 

6. Wat is elektrostatisch poeder?

Elektrostatische poederspray, ook bekend als vaste spray, maakt gebruik van een op hars gebaseerd materiaal (vast poeder), dat door elektrostatisch spuiten op het oppervlak van aluminium wordt geadsorbeerd en vervolgens na bakken op hoge temperatuur op het oppervlak van aluminium wordt gesmolten en gefixeerd. Het heeft de voordelen van niet-toxisch, reukloos en niet-vervuilend, met heldere kleuren op het oppervlak en sterke klantenselectiviteit. Momenteel gebruiken veel producten zoals koelkasten, magnetrons, wasmachines, enz. Dit proces.

 

7. Is de kleur van de gouden en zilveren doucheruimte gegalvaniseerd?

De kleur van de doucheruimte, zoals goud, zilver, zandzilver, matzilver, geborsteld zilver, enz., Wordt niet gevormd door galvaniseren, maar is een oppervlaktebehandelingstechnologie die geschikt is voor aluminiumprofielen. Het wordt geanodiseerde kleuring genoemd. Voor oxidatieve kleuring, als het oppervlak van het aluminiummateriaal tot een bepaalde helderheid wordt gepolijst, is het materiaal dat eruit komt vergelijkbaar met roestvrij staal. We noemen het zilver. Als het oppervlak van het materiaal wordt geschuurd en vervolgens wordt geoxideerd en gekleurd, noemen we het satijnzilver; als het oppervlak van het materiaal na het tekenen gekleurd is, noemen we het geborsteld zilver. Omdat de doucheruimte gemaakt van aluminium behandeld met dit proces een metaalachtige textuur heeft, is deze favoriet bij klanten.

 

8. Wat is gehard glas? Waarom is er een fenomeen van zelfexplosie in gehard glas?

Gewoonlijk is het glas dat in de douchedeur wordt gebruikt een gehard glas dat op een fysische manier is verwerkt, dat wil zeggen een proces waarbij het glas tot een bepaalde temperatuur wordt verwarmd en vervolgens plotseling wordt afgekoeld. Het geharde glas verandert de kristalstructuur in het glas en verbetert de oppervlaktehardheid. De slagvastheid en buigsterkte van het glas zijn 3-5 keer hoger dan die van gewoon glas. Bij beschadiging door externe krachten bestaat het glas uit kleine fragmenten zonder scherpe hoeken en wordt de mate van schade aan het menselijk lichaam aanzienlijk verminderd. Het nadeel van gehard glas is echter dat zodra een klein deel van het hele glas per ongeluk is beschadigd (inclusief randen en hoeken), het niet zoals een normaal glas wordt gebroken, maar wordt gebroken.

In het productieproces, wanneer de druk van het geharde glas ongelijk is als gevolg van bepaalde factoren, zal het onmiddellijk worden verbroken, of wanneer het product niet kan worden uitgedrukt vanwege de interne en externe drukspanning van het glas nadat het product is voltooid, weerspiegelt het de zelfexplosie door de dynamiek van het product. Fenomeen; of beïnvloed door externe factoren, zoals ongelijke kracht op de glasinstallatie en harde voorwerpen die direct op het glasoppervlak drukken, enz., zullen zelf-gewelddadig fenomeen verschijnen. Daarom zal het fysisch geharde glas een zekere mate van zelfexplosie hebben.