Kleine ruimte in de doucheruimte, groot geluk

- Jun 26, 2019-

Kleine ruimte in de doucheruimte, groot geluk

Een verfijnde doucheruimte zal u meer gelukkig maken. We zijn toegewijd aan de ontwikkeling en productie van doucheproducten en zijn toegewijd aan het bedienen van dealers en consumenten over de hele wereld. Het bieden van een comfortabelere badomgeving voor iedereen is wat we nastreven. Of het nu de schoonheid van de douchekamer is of de veiligere, duurzamere, milieuvriendelijkere en gezondere badproducten, we zijn constant aan het upgraden en verbeteren. De kwaliteit van het badleven van de bevolking verbeteren en het algehele welzijn van iedereen verbeteren. De doucheruimte is eigenlijk een gelukkige privéruimte als we douchen. In deze kleine ruimte, vol van geluk. De producten uit de serie doucheruimtes weerspiegelen deze oprechtheid. Polijst zorgvuldig elke hoek van het product en pas de grootte van elk detail aan om het product een delicate en zachte aanraking te geven. Met een eenvoudige en lichte structuur, zorgt het ervoor dat elke consument geschikter en comfortabeler in gebruik is.

Waarop moeten we letten bij het nemen van een bad? In normale tijden moeten bezoekers het scharnier van de douchekamer regelmatig aanpassen en de rol naar de beweegbare deur schuiven.

Als de douchedeur vuil is, spoel hem dan af met schoon water. Spoel de doucheruimte gehard glas regelmatig af met glaswater om het glas schoon te houden. Het vuil wordt afgeveegd met een zachte doek en een neutraal reinigingsmiddel; hardnekkige vlekken kunnen met een kleine hoeveelheid alcohol worden geschrobd. Onderhoud doucheruimte met gehard glas, aluminiumlegering en kunststeen bassin.

2. Hoe de douchekatrol te gebruiken en te onderhouden?

Vermijd met geweld de beweegbare deur van de doucheruimte te raken;

Het is ten strengste verboden om harde voorwerpen te gebruiken om de doucheruimte van het glazen oppervlak (speciale hoek) te beïnvloeden of te beïnvloeden; let op de regelmatige toevoeging van smeermiddel op de rails voor de dagelijkse reiniging. Gebruik geen zure, alkalische douches met oplosmiddelen. Veeg het glazen oppervlak niet af met een sterke zuur- en alkalische oplossing om krassen te voorkomen, NLIG. Vermijd de douchekamer met oppervlakteglans, veeg het glasoppervlak niet met draad schoon, zodat de bewegende deur niet valt, maar voorkom ook een directe en explosieve doucheruimte.

SDDS