Douchecabine Design-om een minimalistische stijl te creëren

- Aug 09, 2019-

2

Het badgedeelte is een belangrijk gebied met een schone functie. Hoe u optimaal kunt genieten terwijl u de functie realiseert, staat centraal in het ontwerp van de doucheruimte. Moderne badkamer besteedt aandacht aan de eenheid van de algehele stijl en de sfeer van de ruimte. Met een redelijke opstelling zal het delicate sanitair dit perfect maken.

De doucheruimte-configuratie creëert een modern en minimalistisch design met aparte doucheruimte. De meeste mensen houden tegenwoordig van ontwerpen met extreem minimalistische ontwerpmethoden. De aparte doucheruimte scheidt de doucheruimte van de gehele badkamer. Het spiegelontwerp van de hele muur geeft de ruimte onbeperkte spanning. In zo'n doucheruimte is het gemakkelijk om te ontspannen en voldoende rust te krijgen.

Tegenwoordig maakt het ontwerp van de moderne doucheruimte, de onafhankelijke doucheruimte, de badkamer verrijkt in een beperkte ruimte, waardoor het eentonige gevoel wordt verminderd, dat niet alleen schoon en netjes kan zijn, maar ook als ornament kan worden gebruikt.

Indeling en voorzorgsmaatregelen voor douchedeuren

De indeling van de doucheruimte is verdeeld in twee situaties: de ene is een hele set doucheruimte, geïnstalleerd door de hoek van de muur, en de andere is een glazen douchedeur, die de badkamer in twee verdeelt om een doucheruimte te vormen, die kan worden aangepast aan de eisen van de klant.

Moderne woninginrichting, meestal van hoge kwaliteit. Alle soorten massief houten deuren, massief houten vloeren, enz., Vereist dat de omgeving niet te vochtig moet zijn. Daarom wordt geëist dat de doucheruimte waterdicht moet zijn. En er kunnen fouten in de constructie zijn als gevolg van de constructie, dus wanneer de klant de douchedeur kiest, moet rekening worden gehouden met de aanpassingsfunctie. In deze aspecten heeft Deli douchedeur voldoende technologie en ervaring om aan de behoeften van klanten te voldoen, dus Deli is uw eerste keuze.

De vergelijking van de eenvoudige doucheruimte moet de kwaliteit van de doucheruimte vergelijken met verschillende aspecten, zoals de uniformiteit van de oppervlaktebehandeling van het aluminium, de permeabiliteit van het glas, de structuur en het materiaal van de accessoires, het effect van duwen en het trekken van de doucheruimte, de veiligheid van het gebruik en het uiterlijk. Klantgericht ontwerp, interne structurele kenmerken, enz. Door de universele vorm van de doucheruimte, vergelijkt het vooral de kwaliteit van de specifieke materialen, de interne structuur en de bijpassende precisie van de accessoires.