Hoe de douche partitie kiezen? Zes grote platen voor scheidingswanden voor de badkamer

- Jun 21, 2019-

Hoe de douche partitie te kiezen? Zes grote platen voor scheidingswanden voor de badkamer

Met de voortdurende verbetering van de levensstandaard van de mensen en het concept van de verandering van het verbruik is de scheidingswand van de doucheruimte in de Chinese huishoudens gestapt en een van de populairste sanitaire baden geworden. Xiao Zheng is een bediende na 80. Hij heeft net een huis gekocht in Guangzhou. De badkamer is bijna versierd. Ze wil ook genieten van een nieuwe badervaring. Dus nam ze een weekend vakantie en ging naar een markt voor bouwmaterialen om een doucheruimte te kopen. Partitie badkamerverdeling.

Nu hebben veel merken van badkamerwinkels doucheafdeling, badkamerspuitproducten zijn gemengd. Dus, hoe de douche kamer partitie kiezen? Op welke punten moet ik letten bij het kiezen van een doucheafscheiding? Tegenwoordig leert Xiao Bian je de zes grote keuzes voor het kopen van badkamerafscheidingen en ik hoop de eigenaren te helpen die behoefte hebben aan huisverbetering.

Toen Xiao Zheng de doucheafscheiding op de markt voor bouwmaterialen kocht, ontdekte hij dat de dikte van het glas anders was. Ik weet niet of de algemene douche-scheidingswand geschikt is voor dik glas, en waar aandacht aan moet worden besteed.

Het is duidelijk dat de algemene douche partitie badkamer scheidingswand, de gemeenschappelijke dikte van het glas is 6 mm, 8 mm, 10 mm. Over het algemeen kan een product met een glasdikte van 8 mm worden gebruikt, niet om te zeggen dat hoe dikker het glas, hoe veiliger het is.

De prijs van de badkamerpartitie wordt beïnvloed door de dikte van het glas, zodat consumenten kunnen kiezen op basis van hun werkelijke budget.

Bij het kopen van een doucheruimte partitie, in aanvulling op de dikte van het glas, Xiaobian vertelt je ook de vijf grote gebreken:

1. Zoek naar de nationale 3C-certificering. Bij aanschaf van een doucheruimte-indeling moet u controleren of het geharde glas een ingebouwd 3C-merkteken heeft, omdat het merkteken aan beide uiteinden van het normale geharde glas wordt weergegeven en hetzelfde serienummer wordt weergegeven.

2, filmbescherming. Zelfs voor gehard glas is er een zekere mate van zelfexplosie, dus consumenten die een garantie voor veiligheid willen toevoegen, kunnen ervoor kiezen om een laag explosieveilige film op de glazen doucheafscheiding te plaatsen, zodat zelfs als er een ongeluk gebeurt, de glasfragmenten hechten eraan. Op de film zal het mensen niet gemakkelijk bespatten.

3. Katrollen. De katrol is het belangrijkste onderdeel in de verschuifbare douchewand. Alleen de katrol met redelijke structuur en uitstekend materiaal kan de levensduur van de doucheafscheiding en de veiligheid van de consument garanderen. Controleer bij aanschaf of de afdichtingseigenschappen van het materiaal en de wielzitting beter zijn. Om de gladheid te waarborgen, moet de samenwerking tussen de rolschaats en de geleiderail strak zijn, de opening klein en niet vallen wanneer deze wordt geraakt.