Hoe geschikte douchedeuren te kiezen

- Aug 01, 2019-


       

De eisen van de familie aan sanitaire voorzieningen worden steeds hoger. Veel gezinnen willen een aangepaste badruimte. Vanwege de beperkte ruimte in de badkamer kunnen echter alleen badfaciliteiten en sanitair in één kamer worden geplaatst. De doucheruimte maakt volledig gebruik van de hoek van de kamer en de doucheruimte is duidelijk gescheiden door een klein gebied om een relatief onafhankelijke badruimte te vormen. Hoe kies je om te winkelen in de verschillende doucheruimtes op de markt?

Welke van de twee doucheruimtes is beter, ingelijst of frameloos?

 

1 

Omlijst doucheruimte

De doucheruimte is gemaakt van "aluminium frame + gehard glas + basisaccessoires", die het totale frame als bot voor het lichaam ondersteunt.

Voordelen: het vaste glas is stabieler, onderdelen hoeven niet vaak te worden vervangen en de levensduur is relatief lang.

Nadelen: uit stijl, gemakkelijk vuil te zijn, moeilijk schoon te maken, gemakkelijk te lekken wanneer de afdichting niet strikt is afgedicht.

 

 

 

 2

Frameloze douchewand

Frameloze douchewand is de afgelopen jaren een populair product. Het vervangt het aluminium frame met de hardware om het glas te verbinden en het glas is verbonden met de waterdichte afdichtstrips.

Voordelen: minimalistisch, stijlvol, het kan de badkamerruimte er transparanter en helderder laten uitzien.

Nadelen: Waterdichte afdichtstrips zijn gemakkelijk te verouderen en moeten regelmatig worden vervangen. Hardware raakt glas niet in een groot gebied zoals een aluminium frame.

Wat is het verschil tussen de drie gemeenschappelijke doucheruimtes?

 

  3

Op maat gemaakte douchecabine

Vooral volgens de werkelijke situatie van het huis van de gebruiker om te meten, aan te passen, materiaalkeuze, stijl, grootte, accessoires kunnen worden aangepast aan de behoeften van de gebruiker. Over het algemeen is de koopcyclus lang en meer in overeenstemming met hun eigen behoeften.

Geschikte huishoudens: huishoudens met niet-standaard badkamerruimte, beperkt budget, betere ventilatie en minder veeleisend voor stijl.

 

4 

 

 

Standaard doucheruimte

Standaard doucheruimte wordt door de handelaars op een uniforme manier geproduceerd. De materialen, stijlen, maten en accessoires hebben bepaalde specificaties en normen, en kunnen ook worden gebruikt met douchebak, glazen planken en andere items. De complete set aankopen is handig en gemakkelijk te bedienen en de veiligheid is relatief hoog.

Geschikte gezinnen: de ruimte is relatief gematigd en het gezin zorgt voor veilig gebruik van producten.

Slimme douchecabine met stoom

Ook bekend als het computerstoombad, het is op basis van de standaard doucheruimte en voegt veel intelligente instellingen toe, zoals bad, geluid, massage, sauna, stoom, enz. En het heeft elektriciteit, douchebak en een top nodig deksel. En het omvat exclusieve uitlaatfaciliteiten. Als u van plan bent het te gebruiken, zorg er dan voor dat u een stopcontact achterlaat wanneer u water en elektriciteit regelt en let op vocht.

Geschikt gezin: grote badkamer, ruim sanitair budget en gezinnen die graag genieten van een comfortabel badkamerleven.

Hoe vier klassieke stijlen voor doucheruimtes te kiezen?

5 

 

De meest voorkomende in-line of alkoof doucheruimte

Geschikte familie: de smalle badkamerruimte, de doucheruimte beslaat slechts een muur of in de hoek. Bijna 40-50% van de gezinnen zal voor deze stijl van producten kiezen. De prijs is betaalbaar, geen douchebak nodig, alleen een waterkering is voldoende.

 

 6

 

Eenvoudig te reinigen vierkante of rechthoekige douchewand

Toepasselijke huishoudens: het is het beste om dit type doucheruimte te gebruiken voor gezinnen met een grote badkamer en voldoende ruimte. Het heeft voldoende ruimte binnenin, wat het normale baden niet beïnvloedt, en is handiger en schoon dan andere modellen.

 7

 

Ruimtebesparende vijfhoekige of neo-hoek doucheruimte

Toepasselijke familie: als de badkamer klein is, kunt u kiezen voor een vijfhoekige of neo-hoek doucheruimte. Het neemt slechts een hoekpositie in. En door het ontwerp kunnen mensen zich niet alleen comfortabel binnen voelen, maar ook gemakkelijk de doorgang van de buitenruimte verlaten.

 

8 

Kwadrant doucheruimte

Toepasselijke familie: deze stijl van doucheruimte is stijlvol en veranderlijk. Het kan groot of klein zijn. Het past in de badkamer van verschillende ruimtes en wordt vaak geliefd bij mensen die van schoonheid houden. De klant die ervoor kiest, kiest een geschikte douchepan die er holistischer uitziet. Bovendien zal het gebogen en geharde glas duurder zijn dan gewoon vlak glas, dus de algehele vorm kan hoger zijn.