Hier is de minimale afmeting van de schermvormige doucheruimte die u wilt weten.

- Jun 16, 2019-

Hier is de minimale afmeting van de schermvormige douchekamer die u wilt weten.

Als een "rode man" in de badkamer heeft de doucheruimte de kenmerken veiligheid, gemakkelijke reinheid, droge en natte scheiding. Na een dag werken, is het prettig om de vermoeidheid uit te laden en op een verfrissende manier te baden! Schermvormige douchekamer, die een soort eenvoudige douchekamer is, kan een woorddouche-scherm of een lineaire douchekamer worden genoemd. De structuur is eenvoudig en het scherm wordt gecombineerd met de drie wanden om een aparte doucheruimte te vormen. Bovendien zijn de kosten redelijk en heeft het de kenmerken van niet-standaard maatwerk, dus het heeft de gunst van veel consumenten gewonnen.

De grootte van de doucheruimte wordt beperkt door de ruimte in de badkamer. Vóór de aankoop heeft de gebruiker een dergelijke vraag: ik wil een schermvormige doucheruimte maken, maar wat is de minimale grootte van de schermvormige doucheruimte? Vandaag beantwoordt Xiaobian de vragen voor iedereen en hoopt iedereen te helpen.

De kleinste afmeting van de schermvormige doucheruimte: de schermvormige doucheruimte is in twee typen verdeeld: grenzend en grenzeloos. Er is een scherm met een grensdouche om de toegang te vergemakkelijken, de grootte van de toegangsdeur moet minstens 600 mm zijn, de grootste maat om persoonlijke voorkeur te zien; het randloze douchescherm is relatief eenvoudig aan te passen, het minimum van een enkele deur kan bijvoorbeeld 550 - 600 mm zijn en dan klein. Het heeft invloed op de vrije activiteiten van mensen.

De badkamerruimte is klein, maar hoe zit het met de doucheruimte? Het inklapbare scherm in deze doucheruimte is perfect voor u.

Dit vouwscherm heeft een ingebouwd magnetisch sluitingsapparaat en is sterk afgesloten; het unieke ontwerp kan voor meer visueel genot en vrijheid voor de kleine badkamerruimte zorgen. Een ander voordeel is dat het eenvoudig te installeren is; het is klein in de ruimte. Het inklapbare scherm is de beste keuze voor de badkamer. Het maximaliseert de doucheruimte en geeft de gebruiker geen gevoel van depressie; het is ontworpen voor gebruik in een aantal compacte badkamers, vouwdeuren. Met de methode voor het openen van de deur kan de gebruiker de deur direct duwen. Het is niet nodig om rekening te houden met de noodzaak van de deuropeningsruimte van de douchekamer en het is niet nodig om de omringende obstakels te overwegen. Er is slechts een deurruimte nodig om de droge en natte scheiding van de badkamer en de scheidingswand te realiseren om warm te blijven. Functie, binnen en buiten de opvouwbare doucheruimte is wanneer we geen douche hebben, de douchewand kan aan de muur worden bevestigd, waardoor de doucheruimte wordt vrijgegeven en het gebruik van de badkamerruimte toeneemt.

En deze randloze schermvormige doucheruimte is niet slecht!