Moet kijken naar de grootte van de douchekamer Standaard introductie

- Jun 12, 2019-

Moet kijken naar de standaardindeling van de douchekamergrootte

Als het gaat om badkamerrenovatie, is de keuze voor de grootte van de doucheruimte erg belangrijk, of het nu een te grote of te kleine douchekamer is die de eigenaar tot een dilemma maakt. We moeten niet alleen rekening houden met de grootte van de doucheruimte, maar ook oordelen uiten op basis van de plaatsing van de items in de badkamer en de positie van de muur. Anders zal waarschijnlijk de volgende afbeelding verschijnen, die er uiteindelijk toe zal leiden dat mensen niet flexibel de douche kunnen betreden. tussen.

Voordat u een doucheruimte aanschaft, moet u daarom vooraf de juiste maat bepalen en rekening houden met de plaatsing van de items in de badkamer en de plaats van de muur om problemen te voorkomen. Dus wat is de standaardgrootte van de doucheruimte? Dit artikel geeft u een overeenkomstige inleiding tot dit probleem.

Een van de afmetingen van de douchekamer

De hoogte van de doucheruimte: meestal is de hoogte van het plafond 2400 mm, dus de hoogte van de doucheruimte ligt meestal tussen 1800 mm en 2000 mm, en de standaardhoogte is ingesteld op 2000 mm. Als de hoogte van de doucheruimte 1800 mm is, zal het een beetje kort zijn, dus wordt het over het algemeen aanbevolen om 2000 mm te doen. Natuurlijk is het ook nodig om de hoogte van de familie in ogenschouw te nemen en aan te passen aan de werkelijke ruimte. Tegelijkertijd is het noodzakelijk om aandacht te besteden aan de positie van de douche. Als het te hoog is, heeft dit invloed op het uiterlijk. Als het te laag is, zal het water gemakkelijk wegspatten, wat de scheiding van nat en droog beïnvloedt. De rol beïnvloedt ook het ademend vermogen.

Doucheruimte maat standaard twee

De breedte van de doucheruimte: bij de keuze van de breedte van de doucheruimte moet het lichaam van de persoon vrij zijn om te bewegen wanneer hij het gebruik in overweging neemt. De gemiddelde grootte is over het algemeen 900 * 900 mm. Als de ruimte relatief ruim is en u een groter scala aan activiteiten wilt hebben, kunt u overwegen om deze groter te maken. Het aangepaste bereik is over het algemeen 800 ~ 1200 mm. Of de badkamerruimte is beperkt, u kunt het kleine formaat in overweging nemen, de maat van de doucheruimte is 800 * 800 mm of meer, als de maat kleiner is, is de activiteit niet comfortabel.