Haal meer uit uw kleine badkamer

- Aug 19, 2019-

1


Hoe u over uw badkamer denkt, wanneer u een nieuwe badkamer met beperkt vierkant beeldmateriaal gaat toevoegen. Weet u niet zeker hoe u alles wat u nodig heeft in de ruimte kunt plaatsen? Maak je geen zorgen. Dit verhaal laat je zien hoe je het meeste uit je kamer kunt halen.

1. Claim zoveel mogelijk ruimte. Het creëren van niches is een geweldige manier om ruimte te gebruiken waarvan je misschien niet eens weet dat je die hebt. Binnen je muren bevinden zich noppen, en ze zijn meestal 16 inch uit elkaar, terwijl de diepte van de pen plus de gipsplaat aan de voorkant je iets meer dan 4 inch diep geeft. Als dit een binnenmuur is waar geen isolatie of sanitair doorheen loopt, dan kunt u die ruimte gebruiken.

  2. Denk aan 'wandmontage' om de ruimte volledig te benutten. De tank van een aan de muur bevestigd toilet bevindt zich in de muur erachter, dus het gebruikt de diepte van de muur om te verminderen hoe ver het in de kamer steekt. Voor het dragersysteem in de muur kun je er een krijgen die in een muur past met 2-bij-6-inch noppen of een die in een muur met standaard 2-bij-4-noppen uitsteekt.

3. Vind geweldige plekken voor planken. Stellingen zijn geen nieuw idee voor wandopslag. Maar is er een plek waar je niet aan hebt gedacht voor die planken? Hoe zit het met de eindwand van een kuip? Dit werkt misschien niet als je een douche-badcombinatie hebt, maar het is geweldig voor een bad op zichzelf.

Waar u die planken ook plaatst, ze moeten de ruimte vullen en betrekking hebben op de stijl van de badkamer. Door planken toe te voegen die de muur niet helemaal vult of in stijl relateert, ziet het eruit als een bijzaak. Vaak is het nodig om aangepaste rekken te hebben om de ruimte volledig te gebruiken en de ruimte die designer-look te geven waar we van houden.

4. Ga zonder problemen. Deze kleine badkamer maakt gebruik van verschillende technieken om de ruimte zowel functioneel als visueel te maximaliseren. Door een randloze doucheruimte te creëren, kunt u dezelfde vloer in een ononderbroken lijn gebruiken, waardoor het opgeknipte gevoel ontstaat dat ontstaat door een opstap in de douche. Klik op de foto om de volledige beschrijving van de ontwerper te lezen over alle dingen die zijn gedaan om een functioneel bad te maken uit twee voormalige kasten.

5. Gebruik een vaatwasbak. De aanrechtruimte van deze kleine kast zou volledig in beslag zijn genomen door een standaardtype spoelbak. Het gebruik van een komvormige spoelbak maakt bijna de gehele bovenkant van deze kast vrij als bruikbare aanrechtruimte voor toiletartikelen. Het gebruik van een aan de muur gemonteerde kraan houdt ook de werkruimte vrij.