Laat vlekken niet de charme van de doucheruimte beïnvloeden

- Jun 10, 2019-

Laat vlekken de charme van de doucheruimte niet beïnvloeden

Het schoonmaakprobleem van de doucheruimte is altijd een probleem geweest dat de kleine partners teistert. Denk niet dat de douche schoon is als deze wordt gewassen. Het originele glas zal na jarenlang gebruik bevlekt raken. Hoe kan het beter en effectiever zijn? Maak het glas van de doucheruimte schoon? Een paar coups geven je ook een mooie douche ruimte.

1. Als er een gele schaal is op de glazen deur, gebruik dan een speciaal reinigingsmiddel om het op de bovenkant te spuiten en veeg het voorzichtig af met een droge katoenen doek om de vlekken moeiteloos te verwijderen. Het reinigingsmiddel bevat echter chemicaliën en is bijtend, dus de hanger op de glazen deur moet van hardware zijn, dus zorg er voor dat er niet op wordt gespoten.

2, als het een schaal gevormd door een lange tijd is, is het moeilijker om te verwijderen, dus om te gaan met dit hardnekkig vuil kan zelfgemaakte wasmiddel zijn, is het mengen van de azijn en zout, en dan kun je de glazen deur afvegen, dit methode pro test effectief.

3. Afvalkranten die niet thuis worden gebruikt, kunnen ook voor afval worden gebruikt. Omdat kranten zijn bedrukt met inkt, heeft de inkt de mogelijkheid om vuil te absorberen en kan deze gemakkelijk worden verwijderd door deze heen en weer te vegen op de glazen deur.

4, voor mensen die meestal vaak opruimen, kunt u naar de supermarkt gaan om een schraper te kopen, omdat het een verscheidenheid aan lengtes heeft om uit te kiezen, handiger, en de gebruikstijd is ook erg lang, op de lange termijn is het is zuiniger.

badkamer

5, het schoonmaken van het toilet veel gebruikte toiletbenodigdheden is ook een kant-en-klare tool, maar moet worden herinnerd dat omdat het meer bijtend is, dus het is het beste om handschoenen mee te nemen tijdens het schoonmaken, scrubben met de geest van het toilet, onthoud om te wassen met schoon water Om niet te veel te proeven.

6. De tandpasta die we gewoonlijk gebruiken om onze tanden te poetsen, blijft altijd in de tube achter. Op dit moment kunnen we de resterende tandpasta gebruiken door met een schaar aan het uiteinde van de tube te knippen. Na het aanbrengen van de tandpasta op het glas in de doucheruimte, bestrooi met water. Reinig met een katoenen doek en vergeet niet om hem opnieuw af te spoelen met warm water!