Wilt u een doucheruimte in een klein appartement installeren?

- Jun 13, 2019-

Wilt u een doucheruimte installeren in een klein appartement?

Veel mensen zullen zo'n vraag hebben: Wilt u een doucheruimte in een klein appartement installeren? De badkamerruimte in de woning is immers erg beperkt, vooral de installatie van de doucheruimte lijkt smaller te zijn. Ik heb echter een hekel aan het gevoel dat de vloer en de wastafel nat zijn na het baden, en ik verlang naar het effect van droge en natte scheiding. Voor de kleine badkamer, het al dan niet installeren van een douchekamer, is de douchekamer Xiaobian van mening dat de grootte van de badkamerruimte niet de sleutel is, maar levensgewoontes lijken belangrijker te zijn.

Miss Jiang, die in Guangzhou woont, hoewel haar badkamer niet te groot is, kan ze ook een doucheruimte installeren, maar ze koos ervoor om een douchegordijn te gebruiken. Dat komt omdat haar man 185 cm lang is en haar man 200 kg. Als ze een douchekamer heeft, kan het moeilijk zijn voor haar man om zijn tenen te buigen en zijn tenen te wassen. Het lichaam in de doucheruimte is niet vrij om te bewegen.

Xiao Bian's vriendin, Xiaofenfen, heeft een dochter van drie en een half jaar oud. De dochter van Xiaofenfen houdt vooral van een bubbelbad in de badkuip. Als het in de doucheruimte is geïnstalleerd, is het moeilijk om aan de voorkeur van het kind te voldoen. En de evenementruimte kan erg lastig zijn.

Wanneer moet de badkamer van het kleine appartement worden uitgerust met een doucheruimte?

1, de badkamer heeft geen verwarming, baden is super koud; 2, bijzondere aandacht besteden aan droge en natte scheiding effect, en hoop dat dit geen invloed op uw bad, kan het gezin ook naar de badkamer aan de zijkant; 3, niet graag de badkamer schoon te maken.

Wat is de keuze voor de douchekamer in een klein appartement?

Als u de stijl deelt, kunt u kiezen voor een eenvormige douchevloer in de vorm van een hoek, vierkante, boogvormige doucheruimte, enz .; volgens de deurstructuur, de vouwdeur, schuifdeur, draaideur douchekamer, etc.

Type één woord: het kan een enkel scherm of een woordverschuivende deur zijn. Vouwschermen met één regel worden steeds populairder bij kleine huiseigenaren.