Op maat gemaakte douchewanden zorgen voor meer persoonlijk leven

- Aug 13, 2019-

1Persoonlijkheid is het streven naar moderne stedelijke mensen. Het is beter om een aangepaste doucheruimte te kiezen die uw favoriete elementen bevat. Er zijn echter meer eisen voor op maat gemaakte doucheruimtes en de kracht van de op maat gemaakte doucheruimte is een aandachtspunt.

Deli douche deur heeft niet-standaard aangepaste afdeling opgericht, gespecialiseerd in niet-standaard aangepaste klantenservice. Er zijn speciale technici die matrijzen maken, meer dan 20 productseries, meer dan 1.000 soorten niet-standaardproducten ontwikkelen om aan de behoeften van onze klanten voor hun badkamer te voldoen. De jaarlijkse productiecapaciteit van onze fabriek kan oplopen tot meer dan 10.000 op maat gemaakte douchedeuren, hoewel ze soms het verlies van geld riskeren, de filosofie van Deli om een honderdjarig merk te doen staat erop klanten te bedienen.

Deli doucheruimte heeft standaard, op maat gemaakte en extra grote producten. Gewoonlijk zullen onze klanten standaardproducten kiezen, maar sommige klanten geven er de voorkeur aan individualiteit na te streven, en onze niet-standaardaanpassing is om deze groep te dienen, iets dat andere fabrikanten niet willen doen. Er zijn veel op maat gemaakte schema's, zoals de uitwisseling van handgrepen, maar deze moet ook voldoen aan de relevante voorwaarden. De afstand tussen de handgreepgaten moet gelijk zijn aan de afstand tussen de glazen gaten. De handgreep van de swing-serie kan de normale opening van de beweegbare deur niet beïnvloeden. De kristallen handgrepen kunnen niet onderling worden gewijzigd, enz. Het is een professioneel en moeilijk proces, maar wanneer Deli op maat gemaakte producten maakt, zal de niet-standaard worden omgezet in een standaard, en de producten die door deze klanten worden vereist, zullen worden geïnventariseerd , zodat wanneer de op maat gemaakte bestelling wordt ontvangen, we snel kunnen voldoen aan de behoeften van de klant en voorbereid kunnen zijn.

De op maat gemaakte weg van Deli, van het begin tot de geleidelijke ontwikkeling, is het toonaangevende merk van de industrie geworden. Men denkt dat de ontberingen voor iedereen duidelijk zijn. We kunnen zeggen dat we gebruiken om te overleven, maar nu geven we de voorkeur aan een service op maat. Kwaliteit is de hoeksteen. Op basis van de kwaliteit van het vakmanschap houden we rekening met de werkelijke behoeften van de consument, evenals met de problemen die zich voordoen bij woningdecoratie, en laten we het monotone ontwerp van de badkamerruimte achterwege, zodat consumenten een meer unieke douche-ervaring kunnen ervaren. Waarom laat je Deli geen kleurrijke elementen aan het leven toevoegen?