Gebogen doucheruimte om de zorgen van de consumenten op te lossen

- Jun 22, 2019-

Gebogen doucheruimte om de zorgen van consumenten op te lossen

Tegenwoordig houden veel mensen van duplexwoningen, maar naarmate de huizenprijzen stijgen, blijven kleine duplex-huizen populair en worden ze de geur van vele soorten huizen. Over het algemeen worden badfaciliteiten en andere sanitaire waren in één kamer geplaatst. Voor degenen die in kleine huizen wonen of een kleine badkamer hebben, is het vooral belangrijk om door de smalle ruimte te breken om een bevredigende doucheruimte te decoreren. We moeten echter niet alleen kijken naar het gebiedsprobleem, maar ook naar de veiligheidsprestaties, productprijzen, sanitaire voorzieningen enzovoort. Het volgende is een korte introductie van een kleine serie om een gebogen doucheruimte te introduceren voor iedereen om de problemen van de meerderheid van de consumptie op te lossen.

Maximaliseer ruimtebesparingen

In de badkamer waar de grond onmisbaar is, neemt het bad alleen een groot deel van de ruimte in beslag, wat een grote invloed heeft op de ervaring van andere sanitaire waren. Hoe de bezette ruimte van de doucheruimte verminderen zonder het badeffect aan te tasten? Op dit moment kan de gebogen doucheruimte dit probleem oplossen en ruimte besparen. De gebogen en zachte douchekamer weerspiegelt de volwassen kwaliteit van het leven, voelt kalm in balans, proeft het leven in de gulden middenweg en zingt vrolijke en comfortabele muziek. De gebogen lijnen zijn zacht en delicaat en kunnen zich aanpassen aan verschillende stijlen van toiletten, en de gebogen doucheruimte heeft een kleinere voetafdruk dan de juiste hoek, waardoor een deel van de dode ruimte wordt bespaard, zelfs in de kleine badkamer kan het in de buurt zijn van de hoekmuur om de hoek te maken, kan het beste doen.

Een eenvoudig te reinigen, stuiterende designkamer met lage katrol

Deze gebogen doucheruimte is een eenvoudig te reinigen, stuiterende designkamer met lage poelie. Gewone toiletten worden altijd verwoest door te baden en toiletten zijn buitengewoon ongelegen, en mensen die heen en weer lopen op de vloer, maken de plaatsen waar ze nat worden. Als de badkamer lange tijd in een vochtige en gladde staat is, zijn er veel veiligheidsrisico's en schoonmaakproblemen. Op dit moment zijn de voordelen van de gebogen doucheruimte onbetwistbaar. Vlak design aluminium, het uiterlijk van de atmosfeer, high-end grade; de onderste katrol is stuiterontwerp, eenvoudig te installeren en schoon te maken.