5 manieren om de badkamer groter te laten lijken

- Aug 17, 2019-

De meesten van ons dromen ervan een lichte, ruime badkamer te hebben met een gescheiden bad en douche. Nou, of je die droom nu leeft of niet, je kunt je badkamer zijn volledige potentieel laten waarmaken door deze strategieën te gebruiken om hem een grotere uitstraling te geven. Er zijn enkele tips die u kunt gebruiken om uw badkamer twee keer zo groot te laten lijken.

1. Met wit op wit

1

Een van de gemakkelijkste manieren om uw kamer een ruime uitstraling te geven, is door veel wit te gebruiken - witte tegels, witte verf, een witte ijdelheid, enzovoort. Deze niet-kleur-kleur trekt zich vanzelf terug, waardoor de ruimte groter lijkt. Het reflecteert ook elk beschikbaar licht in plaats van het te absorberen. Maar veel wit gebruiken betekent niet dat de ruimte karakter mist. Het gebruik van verschillende textuurelementen zoals gieten, bleke steen of tegels en stoffen accenten, en af en toe een vleugje metaal of hout, zullen de naadloze look behouden.

2. Minder is meer

1

Als je niet echt maximale opslag nodig hebt, overweeg dan om een kleinere ijdelheid te gebruiken om een beetje meer open ruimte te laten, in plaats van in de grootste eenheid te passen die je kunt. Als u een beetje negatieve ruimte achterlaat, zal het gebied minder vol en dus ruimer aanvoelen. En als uw toilet of bad naast uw ijdelheid staat, zult u de extra open ruimte nog meer waarderen.