Kun jij het probleem van water in de doucheruimte oplossen?

- May 26, 2019-

Kun jij het probleem van water in de doucheruimte oplossen?

Met de verbetering van de levensstandaard van de samenleving wordt de vraag van mensen naar een kwaliteitsvolle thuiservaring steeds sterker en wordt er meer aandacht besteed aan kwaliteit. Elk gezin wil een aparte badruimte hebben die in alle rust kan worden gebaad zonder het normale gebruik van sanitair buiten de badzone te beïnvloeden. Het uiterlijk van de doucheruimte voldoet gewoon aan de behoeften van de mensen.

De kwaliteit van de doucheruimte heeft een directe invloed op de gevoelens van mensen in de doucheruimte. Hoe lost het water in de doucheruimte het probleem op? Weet jij de reden voor het water in de doucheruimte?

In feite zijn de meeste redenen dat de doucheruimte en de badkamervloer niet horizontaal zijn, of dat het waterlekgat wordt geblokkeerd door vuile dingen, waardoor het water in de douchekamer raakt. Over het algemeen weten mensen die de badkamer decoreren min of meer dat er een bepaald verschil is tussen de doucheruimte en het geheel. Hierdoor stroomt er water uit de douche in het riool.

Volgens de basisvereisten moet het algemene verschil tussen de twee liggen tussen 1,5 CM en 2,5 CM, en de maximale aanpassing mag niet groter zijn dan 3 CM op basis van de werkelijke situatie. Dit verschil wordt ingesteld in de buurt van de vloerafvoer die de riolen verbindt om het probleem van water in de doucheruimte snel op te lossen en de vloer van de doucheruimte fris en schoon te houden.

Waterbehandelingsmethode voor doucheruimte:

Ten eerste moeten consumenten controleren of de grond waterpas is, of de basisuitrusting horizontaal is of niet, en dan moet deze worden afgesteld op de horizontale positie.

Ten tweede is het noodzakelijk om te controleren of de afvoer van de vloer leeg is of niet. Over het algemeen worden de meeste afvoerkanalen veroorzaakt door haarvuil en verstopping, dus moet deze worden opgeruimd.

Ten derde is het aan te raden om de douche- en douchevloer bij het inrichten van het toilet te draineren en te groeven, groeven rond het gebied af te voeren en de watergeleidingsgroef in het midden te openen. Wanneer het water op de grond valt, wordt het snel in de omliggende tanks gebracht. Zelfs als het niet kan worden gedraineerd, zal er geen douche zijn. Het probleem van water in de kamer.

Ten vierde, zolang de doucheruimte niet wordt geblokkeerd door de afvoer van de vloer, is het gemakkelijker om het probleem van water in de doucheruimte op te lossen door een pedaal te plaatsen. De pedalen zijn gemaakt van acryl materiaal, dat duurzaam is en verschillende stijlen heeft. Het is een goede keuze.