Tips om u te leren hoe u de doucheruimte op de juiste manier kunt onderhouden.

- May 24, 2019-

Goede kwaliteit heeft ook onderhoud nodig. Tips om u te leren hoe u de doucheruimte op de juiste manier kunt onderhouden.

De douchekamer bespaart ruimte, is gemakkelijk te installeren en zorgt ervoor dat de badkamer effectief gescheiden kan worden van nat en droog, en kan ook worden gebruikt voor isolatie in de winter. Met zoveel voordelen is de doucheruimte de laatste jaren een hotspot geworden op de markt. Veel consumenten hebben vragen: hoe gebruik je de doucheruimte nadat je deze hebt gekocht, hoe onderhoud je deze? Voor deze problemen begrijpen en verzamelen we relevante antwoorden van de productafdeling en de afdeling naverkoop. De goede kwaliteit van het product vereist ook na-onderhoud. Reiniging en onderhoud zijn ook erg belangrijk voor de doucheruimte. Na het genieten van een comfortabele douche, besteedt u veel aandacht aan de dagelijkse schoonmaak en het onderhoud, waardoor de algehele doucheruimte langer meegaat. Er zijn vier hoofdaspecten voor het reinigen en onderhouden van de doucheruimte, het onderhoud van gehard glas, het onderhoud van hardware-accessoires, het onderhoud van aluminium frames en het onderhoud van het chassis.

Gehard glas: raak of raak het glasoppervlak niet met scherpe voorwerpen om schade te voorkomen. Veeg het glasoppervlak niet af met bijtende vloeistof zoals water. Veeg het glazen oppervlak niet af met ruwe voorwerpen om krassen te voorkomen. Bij scheuren of tekenen van schade dient u de klantenservice de eerste keer op de hoogte te stellen, om vervanging en reparatie aan te vragen. 1. Om krassen op het glas te voorkomen, beïnvloedt dit de visuele schoonheid van de doucheruimte. Over het algemeen kan een zachte vochtige doek worden gebruikt voor dagelijkse reiniging. 2. Let bij de push-pull doucheruimte op het onderhoud van de katrol. De voordeur moet worden belet de bewegende deur te raken en de riemschijven, rupsbanden, schuiven enz. Moeten regelmatig worden schoongemaakt. 3. Voor het aluminium frame, als er vlekken op het oppervlak van het aluminium zijn, kan het worden afgeveegd met een neutraal schoonmaakmiddel. 4. Voor de vloer van de douchekamer, raak of raak het oppervlak niet met scherpe voorwerpen om schade te voorkomen.

Onderhoud van hardware-accessoires: push-pull douchedeur, heeft momenteel twee manieren: glijdende blok en glijdende wiel. Bij het gebruik van katrollen en schuiven moet erop worden gelet de volgende botsing met de beweegbare deur te voorkomen, om te voorkomen dat de bewegende deur eraf valt, let op om de glijrails, katrollen, schuiven regelmatig te reinigen, voeg smeermiddel toe (smeerolie of smeerwas); pas de afstelling van de schuifregelaar regelmatig aan. Schroeven zorgen voor een effectieve ondersteuning en goede glijbeweging van de schuif naar de beweegbare deur.