De details van de aangepaste douchekamer moeten weten

- May 25, 2019-

De details van de aangepaste douchekamer moeten weten

Let bij het kopen van een badkamer van goede kwaliteit op de details van het product. In een kleine badkamer voor thuis kan een kleine onafhankelijke doucheruimte niet alleen het water blokkeren, maar ook een rol spelen bij het warmhouden en decoratief houden, waardoor de badkamerruimte van de woning modieuzer en gebruiksvriendelijker wordt. "Er is geen badkuip in de badkamer, maar er is geen douchekamer."

Het is wel verstaan dat de doucheruimte heel gebruikelijk is in de badkamerruimte thuis. In de pas gerenoveerde huizen die door de verslaggevers worden gecontacteerd, heeft bijna elk huishouden een doucheruimte, met name de gewone douchekamer en de hele douchekamer. Sindsdien is de doucheruimte de groenblijvende boom in de badkamerruimte, en met de toename van het bewustzijn van mensen van energiebesparing en milieubescherming, wordt de handige, praktische, veilige en hygiënische douchekamer steeds populairder, vooral in sommige steden met minder watertekort, zoals Beijing. Meer dan 80% van de gezinnen in de huisverbetering zal de doucheruimte overwegen bij de aankoop van badkamerproducten voor thuis. Chen Ke, een huisontwerper, zei dat zelfs de badkuipen die vroeger in het hotel waren, zijn veranderd in doucheruimtes.

Volgens relevante gegevens is de verkoop van doucheruimtes in de afgelopen jaren elk jaar toegenomen, en de best verkopende doucheruimte is de bestverkopende. De styling moet eenvoudig zijn en zich richten op het materiaal en de details. Volgens de insiders van de industrie kan de douchekamer op de markt worden onderverdeeld in twee types: de doucheruimte met stoomfunctie en de stoomvrije functie. De meest populaire is de eenvoudige doucheruimte en de eenvoudige doucheruimte. Het kan worden onderverdeeld in twee categorieën: frameloos en ingelijst. Het frameloze frame bestaat voornamelijk uit een scharnierende deur, terwijl het frame is gemaakt van aluminium profielen en gehard glas en hardware. "De kwaliteit van de doucheruimte, de veiligheidsprestaties en duurzaamheid van het product, enz., Het ontwerp van het product is onlosmakelijk verbonden met het materiaal en de details van het product." De verkoper van de badkamer zei: het eerste dat betaalt aandacht voor de kwaliteit douchekamer is het ontwerp van het product. De lijnen zijn duidelijk, beknopt en duidelijk, niet geschikt voor te luxe; ten tweede, de hoogwaardige douchekamer is gemaakt van aluminium met een hardheid van 9 tot 12 graden, die niet alleen een goede glans heeft, maar ook een sterke hechting heeft, niet gemakkelijk loslaat en niet gemakkelijk krassen en vingerafdrukken kan produceren. . De hardheid van aluminium bereikt 13-14 graden. Nogmaals, het originele geharde glas dat wordt gebruikt in de hoogwaardige doucheruimte wordt gebakken op 1300 ° C, met goede transparantie, geen bubbels en geen vlekken, dikte van 6 ~ 10 mm, hoge veiligheid en niet gemakkelijk te breken. Daarnaast zijn het materiaal en de filmdikte van hardware-accessoires ook cruciaal.

De doucheruimte is afgestemd op de grootte van het gebied. De grootte van de badkamer in elk huis varieert, en de grootte van de doucheruimte die kan worden geïnstalleerd, varieert. Afhankelijk van de vorm, kan de douchekamer in drie soorten worden verdeeld: gebogen, ruitvormige en vierkante douche.