Leer je om het type doucheruimte te identificeren

- May 30, 2019-

Leer je om het type doucheruimte te identificeren

Naast de badfunctie maakt de doucheruimte ook deel uit van de badkamer en zelfs de hele gezinsruimte, en het uiterlijk kan niet worden genegeerd. De kwaliteit van de hardware houdt rechtstreeks verband met het comfort en de duurzaamheid van de doucheruimte. Voor mensen is de badkamer meer dan alleen een plek om te baden. In zekere zin is dit een privéruimte om te ontspannen en te genieten van het leven, dus mensen eisen steeds meer het comfort en de visuele effecten van de badkamer. hoog.

Voor moderne badkamerruimten waar meer en meer de nadruk wordt gelegd op natte en droge scheidingswanden, om deze kleine vierkante duim te ontwerpen, naast het kiezen van ceramiektegels, bassins en toiletten, is de doucheruimte ook een deel dat niet kan worden genegeerd. In het verleden benadrukte de doucheruimte of douchescherm voornamelijk de functionaliteit van de natte en droge wanden en de meeste werden eenvoudig gescheiden door transparant glas of acryl. Tegenwoordig zijn er veel fabrikanten die inspelen op de behoeften van mensen en verschillende stijlen van douches met kunstglazen introduceren. Met rijke kleuren en patronen worden de kleine badkamerruimtes levendig en dynamisch.

De doucheruimte kan worden verdeeld in een eenvoudige doucheruimte, een doucheruimte en een mooie doucheruimte.

Eenvoudige badkamer met douche: het is de meest voorkomende en populaire douchekamercategorie. In vergelijking met de hele doucheruimte heeft de eenvoudige doucheruimte meestal geen "dak". De stijl is behoorlijk rijk. De combinatie van glas en hardware wordt meestal gebruikt. De basisstructuur is het onderste bassin. Of de onderste rand (de textuur van het onderste bassin of de onderdorpel is van keramiek, acryl, kunststeen, natuursteen, enz.), Plus de deur van gehard glazen scheidingswand vormt de doucheruimte. De eenvoudige doucheruimte heeft vaste specificaties op de markt en kan worden aangepast aan de grootte van de badkamer. Het kan in verschillende badkamergrootten worden gebruikt. De eenvoudige doucheruimte is de meest traditionele douchekamer. Naast de introductie van de meeste badkamermerken zijn er ook veel merken kunstglas die ook eenvoudige douchekamerproducten van kunstglas aanbieden.

De hele doucheruimte: in vergelijking met de eenvoudige douchekamer, zal de functie meer zijn. Het kan worden onderverdeeld in stoom en stil. De basisstructuur is het chassis en het hek. De stoomvrije hele doucheruimte bestaat voornamelijk uit een sproeier, een douchekamer, een douchescherm, een afdekking en een onderbak. De hele doucheruimte met stoomfunctie wordt ook wel een stoomkamer genoemd, voornamelijk met een stoomgenerator. Het heeft zijn eigen stoomsaunafunctie (ook verdeeld in droog stomen en nat stomen). Het chassis van de hele douchekamer is meestal gemaakt van diamant, acryl, met glasvezel versterkt plastic, etc. Het omheiningsframe is meestal gemaakt van een aluminiumlegering. De meeste deuren zijn PS-kunststofplaten, FRP-platen of gehard glas en enkele droge stoomruimtes zijn waterdicht en ecologisch hout. De hele doucheruimte is ook een relatief traditioneel product met douchekamers. In feite hebben de meeste badkamermerken vergelijkbare producten. Naast deze twee doucheruimtes is er de afgelopen jaren echter een doucheruimte met een wastafel, toilet, douche en zelfs een bad opgezet, die gelijk staat aan de gehele badkamer, ook wel een geïntegreerde badkamer genoemd.