Doucheruimte glas explosiebestendig membraan kennis, hoeveel weet je dat?

- May 19, 2019-

Doucheruimte glas explosiebestendig membraan kennis, hoeveel weet je dat?

In de afgelopen jaren, met het toenemende aantal meldingen van "de glazen explosie in de doucheruimte", heeft de inferieure doucheruimte ervoor gezorgd dat de consument de "veiligheid" en het "vertrouwen" van het product heeft verloren en zelfs de douchekamer heeft weerstaan. Denk onbewust dat de doucheruimte een "tijdbom" is, bang dat de volgende persoon in het midden van de beweging zichzelf is. Daarom, veel consumenten kopen een douche, om veiligheidsredenen, zal een "kleding" op de douche kamer glas - douche kamer glas explosieveilige membraan. Dan, de kennis van het glas explosieveilige membraan van de doucheruimte, hoeveel weten de consumenten? Tegenwoordig is de doucheruimte een eenvoudig antwoord op deze vraag.

Ten eerste, waarom zou de doucheruimte moeten worden bevestigd met een explosiebestendig membraan?

De algemene explosie in de douchekamer is te wijten aan het gebruik van ongekwalificeerd gehard glas of zelfs gewoon glas. Dit glas heeft een zeer lage weerstand tegen hitte, hitte en kou, dus het is niet geschikt voor gebruik in doucheruimtes. Er zijn ook individuele ongevallen die zichzelf hebben opgeblazen, zelfs als gekwalificeerd volgehard glas wordt gebruikt. Over het algemeen heeft de gebruiker problemen met het onderhoud van de doucheruimte en het gebruik van de doucheruimte. Als de scheur is bekrast met een scherp voorwerp, zal de explosie optreden. . Het nationale standaard doucheruimtetemperatuurglas heeft een "zelfexplosiegraad van drieduizendste", terwijl de zelfexplosiegraad van de douchekamer slechts een duizendste is. Hoewel het geharde glas veilig is behandeld, is er nog steeds een kans op zelfexplosie om fysieke schade aan te richten. Nadat de glasfolie is bevestigd, zelfs als deze zelfontplofbaar is, kunnen de glasfragmenten op hun plaats worden gehouden totdat ze veilig worden verwijderd, waardoor mogelijk menselijk letsel en bescherming van eigendom wordt verminderd.

Ten tweede, de kenmerken van de explosieveilige membraan

De explosiebestendige membraan van getemperd glas in doucheruimte is volledig gemaakt van PET-transparant polyestervezelmembraan. Het heeft een hoge sterkte en treksterkte, 160% hoge rek, sterke zuurbestendigheid en een sterke alkalibestendigheid. Het kan de fysieke eigenschappen in op hoge temperatuur handhaven.

Ten derde, het gebruik van explosiebestendig membraanonderhoud

1. De glasfilm wordt hoofdzakelijk gemaakt door een droge kleefmethode. Het kan worden gebruikt direct nadat de glasfilm is aangebracht, en de tijd is snel en de efficiëntie is hoog. (Als er een speciale film of gebogen glas is, neemt de onscherpte geleidelijk af afhankelijk van het type, de vochtigheid, de temperatuur en de tijd van het product. Deze zal binnen twee tot zes weken volledig worden geëlimineerd en de kleine waterplek zal worden verkleind tot het verdwijnt eindelijk.).

2. Na installatie van het glasproduct, wordt aanbevolen om het glas niet binnen twee dagen schoon te maken of schoon te vegen. Gedurende deze periode vormt de verandering van uiterlijk een natuurlijk onderdeel van het explosiebestendige filmverlijmingsproces.

3, de anti-kras coating op het oppervlak van het glas explosieveilige membraan, na goed onderhoud, de bijgevoegde glasfolie zal zo helder zijn als vele jaren later. Voor het beste resultaat wordt aangeraden om te reinigen met een zachte, schone katoenen doek en een algemene huishoudelijke glasreiniger met hoog rendement of een zwak zuur reinigingsmiddel.

4. Tijdens het transport of de verpakking moeten de filmglasproducten volledig worden gescheiden door zachte verpakkingsmaterialen om accidentele schade te voorkomen.

5. Bedrijfstemperatuur: Gebruik in een omgeving tussen -30 ° C en +80 ° C.