Badkamerfuncties en opties

- May 23, 2019-

Badkamerfuncties en opties

In de hete zomer, geniet van een verfrissende douche in de douche, waarschijnlijk het hoogste genot bij warm weer, dus het hebben van een stijlvolle en comfortabele badkamerruimte is een van de dromen van mensen geworden. Als een van de hoofdpersonen in de badkamerruimte, verandert de douchekamer voortdurend de stijl, stijl en functie met het tempo van de tijd en is het de trend van de huismode geworden.

De hele badkamer hoort bij de "Xiaokang-editie" in de doucheruimte. De basisconfiguratie van de algehele badkamer bevat al hoofddouches, overheadverlichting, activiteitendouches, massagekolommen, spiegels en planken. Men kan zeggen dat deze configuraties kunnen voldoen aan de badbehoeften van de meeste mensen. Samen met de upgrade van de configuratie is de badervaring die de hele badkamer aan de mensen biedt, ook heel anders. Omdat de hogedrukwateruitlaat op de massagebadkolom een acupunctuurmassagefunctie heeft, kunt u tijdens het baden masseren; een deel van de bodem van de hele badkamer is een bodembassin met een diepte van bijna een halve meter, zodat het hete water dat naar beneden stroomt ook de voeten en kuiten kan verlichten. Vermoeidheid; zelfs als er geen stoomfunctie is, vanwege de relatieve luchtdichtheid van de ruimte, zal er nog steeds een bepaalde hoeveelheid waterdamp zijn, die wordt beschouwd als een eenvoudig stoombad. Als u de hele badkamer in de badkamer wilt kiezen, moet u vóór de decoratie beginnen te kiezen, want na de selectie komt het personeel ook aan de deur om de decoratiewerkers te begeleiden om potentieel, water enzovoort te reserveren.

De eenvoudige kamer is afgestemd op de natte en droge scheidingswand en de droge en natte scheidingswand wordt in de badkamer getrokken, dus de eenvoudige badkamer met douche is de beste keuze. De eenvoudige douchekamer, zoals de naam al doet vermoeden, is een populair product in de doucheruimte. Een scherm en muur omsluiten is een douchekamer. Hoewel de structuur van de eenvoudige doucheruimte eenvoudig is, kan de kristalheldere en heldere textuur veel kleur toevoegen aan de badkamerruimte. De doucheruimte heeft de vorm van een lettertype, een diamant en een gebogen vorm. De consument kan het aanpassen aan de vorm en grootte van de badkamer. De langwerpige badkamer kan in een enkele vorm worden geselecteerd en de vierkante ruimte kan worden uitgerust met een gebogen of ruitvormige doucheruimte op de hoek. Het is de moeite waard te vermelden dat de boogkamer van dezelfde grootte een grotere ruimte heeft dan de diamantkamer, dus als u of uw familie fors zijn, is de gebogen kamer meer geschikt. Wat de basis betreft, kan de doucheruimte worden uitgerust met een stenen voet en een voet van acryl. De stenen basis van marmer is stoer en eenvoudig, en de prijs is relatief goedkoop, terwijl het voordeel van de bodemplaat van acryl is dat de antislipprestaties superieur en schoon zijn.