Oude huis renovatie badkamer lekt? De basis van de doucheruimte kan dit doen!

- May 29, 2019-

Oude huis renovatie badkamer lekt? De basis van de doucheruimte kan dit doen!

Nu is het ruige huis moeilijk te kopen, en de prijs is niet goedkoop, dus veel vrienden zullen ervoor kiezen om tweedehands woningen te kopen. Toen ze echter een tijdje bleven, merkten ze dat de waterdichting van de badkamervloer niet goed was. De waterlekkage op de grond was zeer ernstig. Na het baden zou het water het gebouw binnendringen en zou het het dagelijks leven van de bewoners beneden en de bewoners en bewoners ernstig beïnvloeden. De harmonieuze relatie tussen!

Veel mensen zullen denken dat de tweedehandswoningen zijn gerenoveerd en het is bijna genoeg om het uiterlijk er precies zo uit te laten zien. Het is te verspilling om geld uit te geven aan sommige "bladeren". In feite lekt het oude huis vaak en is het gemakkelijk vochtig door de leeftijd, vooral in de zeer vochtige plaats van de badkamer, is het noodzakelijk om het waterbestendige werk opnieuw uit te voeren!

Als de badkamer uit de grond lekt om het te repareren, kost het te veel, en zal het moeilijker zijn om het origineel te herstellen voordat het is. Als de badkamer lekt, wil je er dan mee omgaan? Hier is een korte analyse van hoe de gebruikte badkamer de waterlekkage kan verbeteren zonder de grond te openen.

Lekkend water in een badkamer wordt meestal veroorzaakt door het feit dat het water in het bad te laat is om af te tappen of dat het water naar de grond wordt verspreid. In dit geval is het noodzakelijk om de badkamer droog en nat te scheiden en de vloer van de doucheruimte waterdicht te maken. Als u de badkamer opent en de waterdichte laag opnieuw aanbrengt, zal het algemene effect niet veel beter zijn en is het een groot project om de grond te openen. Dus wat is de beste manier? Eigenlijk zijn er nogal wat slimme eigenaren die dit doen. Ze kopen vaak een douchebak om het lekkende water in de badkamer te verbeteren. Net als de basis van de douchekamer, wordt de speciale waterzuiveraar voor de douchebak met hoge dichtheid gebruikt. De waterslang brengt het water uit de douche rechtstreeks in de grondafvoer. De onderste afvoerslang is minimaal 40 mm en de algemene afvoerdiameter van de vloer is groter dan 40 mm. Als de vloerafvoer minder dan 40 mm is, moet deze worden omgebouwd tot een slang met een kleine diameter. De waterslang kan vrij van links naar rechts worden aangepast, wat erg handig is. Omdat de waterpijp direct uit het riool stroomt, kan het onderste bassin de waterdichtheid van de badkamer effectief verbeteren zonder de badkamervloer te openen.