Methodologie voor het testen van de kwaliteit van doucheruimten

- Jun 01, 2019-

Methodologie voor het testen van de kwaliteit van doucheruimten

Douchekamertips

1. Aluminium: Ongeacht de prijs en stijl van de douchekamer, moet speciale aandacht worden besteed aan aluminium. De methode en methode voor het testen van de kwaliteit van Guangdong douche, als de dikte van aluminium slechts 0,7 mm-1,1 mm is, is dit niet genoeg. Sommige fabrikanten op de markt zullen inferieur aluminium gebruiken, het oppervlak heeft veel trachoom, de algehele kleur is donker en erg Het is gemakkelijk vervormd en veroorzaakt barsten van het glas. Langdurig gebruik van deze inferieure materialen is niet alleen gemakkelijk te roesten, maar in ernstige gevallen is er een grotere kans op ontploffing. Daarom is de kwaliteit van aluminium meer dan 1,5 mm, de kwaliteit is gegarandeerd.

2. Katrollen en rupsbanden: schuifrails worden het meest gebruikt in douches in Guangdong, dus het is het beste om glijrails van goede kwaliteit te kiezen, zoals 304 roestvrij staal. De wielzitting is goed afgesloten en de afleiding is goed.

3, de activiteit deurklink: de vorm van het handvat moet handig en beknopt zijn, vooral voor gezinnen met ouderen en kinderen. Volgens de onderverdeling van de oppervlaktebehandeling, zijn de handgrepen gemaakt van verschillende materialen en is de oppervlaktebehandeling van de handgrepen ook op verschillende manieren, waarbij de hanteringstechnieken van de handgreepoppervlakken van verschillende materialen verschillend zijn. De oppervlaktebehandeling van roestvrij staal is bijvoorbeeld spiegelpolijsten, oppervlaktetekenen, enz .; de oppervlaktebehandeling van zinklegering is in het algemeen gegalvaniseerd, verzilverd, helder verchroomd, bakvernis en dergelijke.

4, waterdichte rubberen strip: Guangdong doucheruimte wil doen droge en natte scheiding, waterdichte rubberen strips zijn onmisbaar. Omdat de waterdamp zwaar is en de temperatuur relatief hoog is, kan de waterdichte rubberen strip geen breekpunt hebben op het scharnier en is het beter om een magnetische afdichting te kiezen zodat het afdichtingseffect beter zal zijn.

Laten we het hebben over de voordelen van de doucheruimte:

1. Bij gebruik van de douchekop zal het water niet naar buiten spetteren en zal de badkamervloer nat worden.

2, kan worden onderverdeeld in een aparte badkamer. De meeste woon- toiletten en sanitaire ruimtes in China worden gecombineerd. Het is een redelijke keuze om een badkamer te installeren. Dit creëert een relatief onafhankelijke badruimte die interactie vermijdt en het dagelijks leven vergemakkelijkt.

3. Bespaar ruimte. Sommige familiebadkamers hebben een kleine ruimte en kunnen niet in de badkuip passen, terwijl de doucheruimte veel ruimte bespaart.