Marktprijs van douchekamer

- May 28, 2019-

Marktprijs van douchekamer

Er zijn vele soorten doucheruimtes op de markt en de materialen zijn anders, dus het prijsverschil is ook erg groot.

Hoewel de eenvoudige doucheruimte er eenvoudig uitziet en de meest traditionele doucheruimte is, is zijn prijsklasse erg groot, goedkoop kan erg goedkoop zijn, en een paar honderdduizend kunnen een eenvoudig douchescherm maken en tegenwoordig het meest worden gebruikt. De mainstream prijs van glazen doucheruimte is ongeveer 600-700 yuan per vierkante meter, voornamelijk voor de massamarkt; terwijl de glazen doucheruimte veel duurder is, volgens het kunstglas van verschillende ambachten, van 1.000 yuan tot drie vierkante meter. 4.000 yuan, voornamelijk voor de high-end markt. De prijs van de douchekamer hangt nauw samen met zijn functie. De meest voorkomende stoomvrije douchekamer, de huidige reguliere prijs is ongeveer twee of drieduizend yuan; en sommige geïntegreerde doucheruimtes die droog stomen, nat stomen en andere functies integreren, de prijs is veel duurder, van zeven tot acht duizend tot een 20.000 yuan. Over het algemeen is de prijs gerelateerd aan de functie, uitrusting en materialen van de doucheruimte, gericht op de gemiddelde tot hoge markt.

De stijl van de populaire stijl is gevarieerd en de meest moderne en eenvoudige, naturalistische doucheruimte is niet alleen een badfunctie, maar ook een deel van de badkamer en de hele familieruimte. Naast de functionele afmetingen kan het uiterlijk niet worden genegeerd. De huidige doucheruimtes zijn voornamelijk moderne minimalistische stijlen, sommige zijn puur geconstrueerd van transparant glas, met een gevoel van transparantie in de eenvoud, zelfs met het gebruik van artistieke glasdecoratie, de stippen, strepen of onregelmatige abstracte patronen. Het thema geeft een verfrissend en natuurlijk gevoel. De moderne minimalistische stijl is een combinatie van glas en metaal. De lijnen zijn meestal gestroomlijnd en hebben de neiging zich te ontwikkelen in de richting van avant-garde en technologische zin. De kleur is meer gericht op de neutrale kleur zwart en wit, zoals de nieuwste domme. De doucheruimte uit de zwarte serie heeft een sterk gevoel voor technologie.

De moderne minimalistische stijl is gebaseerd op de lichte en rustige kleur. Het streven is eenvoudig en genereus, en streeft ernaar om mensen te laten afleggen van de omslachtige en terug te keren naar de eenvoudigste en natuurlijke staat na een dag hard werken. En deze stijl is ook relatief veelzijdiger, in staat zich aan te passen aan verschillende kleuren, stijlen van badkamerruimte.