Is de doucheruimte goed voor stenen voet of onderbak?

- May 20, 2019-

Is de doucheruimte goed voor stenen voet of onderbak? Wat is het verschil?

Veel consumenten zullen een probleem hebben bij het kiezen van de basis van de doucheruimte. Is het beter om stenen voet of onderbak te gebruiken? Wat is het verschil tussen de twee? Het lijdt geen twijfel dat het doel van de consument hetzelfde is, dat wil zeggen, het is te hopen dat de algehele schoonheid van de doucheruimte kan worden verbeterd zonder de overloop van water te vermijden. In feite is de keuze van het bodembassin of de stenen basis heel bijzonder. De kenmerken van de twee zijn verschillend en de effecten zijn verschillend, met name wat betreft functie en esthetiek. Dit vereist dat consumenten de feitelijke situatie van hun eigen badkamer combineren. Maak een keuze. Laten we een korte blik werpen op de kennis van de stenen basis en het onderste bassin van de doucheruimte.

Het verschil tussen de stenen voet en het onderste bassin in de doucheruimte

Hetzelfde punt: de stenen voet of het onderste bassin worden op de grond geplaatst om water te blokkeren.

verschil:

Douchekamer stenen basis

De stenen basis is gemaakt van verschillende materialen zoals gelcoat, onverzadigde polyesterhars, ertspoeder, katalysator, enz., En de stenen basis kan worden geselecteerd om te worden ingebed of direct gecoat met een glasafdichting. Bij de keuze van de stenen basis, moeten we een goede stenen basis kiezen. Als de slechte stenen basis gemakkelijk te breken is na 1-2 jaar, is het erg lastig om hem opnieuw te laden. We moeten eerst de doucheruimte verwijderen en vervolgens de steen installeren. Basis, als het herladen niet is geïnstalleerd, kan dit de schroefgaten in de muur veroorzaken, wat erg lelijk is. Bij de identificatie van stenen basis, ten eerste, om de mate van helderheid van het oppervlak te zien, lijdt het geen twijfel dat de betere kwaliteit van de stenen basis absoluut beter is; ten tweede heeft het stenen basisoppervlak een laag gelcoat, die een rol speelt in esthetiek en bescherming van op stenen gebaseerde onderwerpen. De gelcoat op steenbasis heeft een dikte van 0,6-0,8 mm, uniforme dekking, goede glans, lage wateropname, anti-lekkage, stevige hechting van de gelcoat en het op steen gebaseerde oppervlak, gemakkelijke reiniging, sterke weerstand tegen kou en hitteschok en lange levensduur. Kijk ten slotte naar het snijvlak, het goede op steen gebaseerde snijvlak heeft geen duidelijke speldenprikken, trachoom, bubbels, heldere kleuren en een uniforme kleurstructuur. In vergelijking met het onderste bassin is de stenen basis relatief eenvoudig te repareren.

Douchebak

Het onderste bassin is gemaakt van hoogwaardig geïmporteerd acrylmateriaal met een slijtvaste en antislipfunctie. De dikte is maximaal 3 mm. Het wordt geperst en gevormd door geavanceerde vormapparatuur. Het wordt versterkt door meerdere processen en speciale hars en fijne glasvezel geweven. De polijst- en raffinagebehandeling zorgt ervoor dat het onderste bassin helder is als een spiegel, comfortabel aan te raken, eenvoudig schoon te maken is, plus 304 roestvrijstalen beugelschroeven om het maaiveld aan te passen, en de waterslang rechtstreeks op het riool is aangesloten. Deze configuratie heeft de anticontactadhesie- en geurbestrijdende functie van ontwatering, zodat het gehele bodembassin droog en schoon wordt gehouden en de kenmerken heeft van weerstand tegen kou en hitteschok, anti-veroudering, scheurbestendigheid, corrosieweerstand, goede zelfbalans reinigingsfunctie, etc., en is duurzaam en duurzaam. De antislip-functie van het oppervlak voorkomt uitglijden, zodat u kunt genieten van de douche!