In feite kan de doucheruimte zo worden ontworpen.

- May 27, 2019-

Hoe de functie van de grote badkamer te verdelen. In feite kan de doucheruimte zo worden ontworpen.

Toen het huis werd gerenoveerd, bij het plannen van de functionele scheiding van de badkamer, dachten veel mensen dat er maar één doucheruimte in de badkamer kon worden geïnstalleerd. Stiekem vertel je dat de doucheruimte niet alleen voor douches is, maar ook de doucheruimte in de badkamer kan zo worden ontworpen! Met de kwaliteitsvereisten van mensen voor de badkamer, veel mensen hebben hun eigen ontwerpvereisten voor hun eigen doucheruimte, dan kan het effect van hun eigen ontwerp worden bereikt? In feite kan de huidige doucheruimte gepersonaliseerde aanpassingsdiensten accepteren, wat we eerder hebben gezegd. De gepersonaliseerde doucheruimte kan echter worden gebruikt voor interieurontwerpers om een relatief grote ruimte en creatievere ideeën te hebben.

De scheidingswanden in de badkamer met douche zijn anders, met halve scheidingswanden, volledige scheidingswanden, waaiervormig, gebogen, vierkant, enz., Met een douche erin, wat onze gemeenschappelijke eenvoudige doucheruimte is. Natuurlijk heeft de doucheafscheiding waar we het vandaag over hebben naast douchen ook andere toepassingen. Zoals we allemaal weten, zijn de badkamerafscheidingen hoofdzakelijk voor droge en natte scheiding. De douche en het toilet zijn echter gescheiden gepartitioneerd, zodat de functionele scheidingswand meer voor de hand ligt, en het onafhankelijke gebruik van verschillende functionele gebieden kan het gelijktijdige gebruik van een paar monden vergemakkelijken. Bovendien, nadat het toiletgedeelte is verdeeld, voorkomt het effectief de verspreiding van de geur en haalt het snel de geur uit de uitlaatventilator, waardoor de badkamer altijd droog en fris blijft.

T-vormige doucheruimte, met twee aparte ruimtes in de toiletruimte en doucheruimte, en vervolgens gewassen buiten de T-vormige douchekamer, de drie functies interfereren niet met elkaar. Zo'n afscheiding is een evangelie voor een kast als een massief houten badkamermeubel, en het is prachtig. Maar het uitgangspunt is dat de badkamerruimte groot genoeg is. Sinds de oprichting van de doucheruimte, is elk gecreëerd product ontworpen met de mensheid als het ontwerpconcept, comfortabel en handig als leidraad; strikt kwaliteitsborgingssysteem en perfecte productiebeheermodus; elke doucheruimte is zorgvuldig door mensen gebouwd. Veiligheid, waterbestendigheid, verschuifbaarheid en gladheid zijn veel verder dan de industriestandaarden. Focus op veiligheid en kwaliteit, terwijl de merkwaarde continu verbetert.