Hoe de badkamer en doucheruimte kiezen?

- May 21, 2019-

Hoe de badkamer en doucheruimte kiezen?

Welke putten zijn er in de doucheruimte? Het algemene proces van de aanpassing van de doucheruimte: de handelaar schat eerst de prijs, de eigenaar betaalt de storting, plakt de deur van de baksteendeur, uit de ontwerptekening, de nauwkeurige prijs, ondertekent het contract om het volledige bedrag, de fabrieksproductie te betalen, de productiecyclus is ongeveer een maand en tot slot de installatie van de deur. Offertes zijn over het algemeen in vierkante meters, zoals de volgende twee douchekamers, vierkant en boogvormig, zijn (A + B) * hoogte * vierkante meter stuksprijs, er is geen "niet-standaard" op de hoogte, u kunt doen het terloops, de hoogste kan worden gedaan.

▲ Het belangrijkste van de materiële douchekamer is twee soorten, glas en profielen, evenals enkele kleine onderdelen, er zijn rails, hardware scharnieren en waterhoudende strips. 1 De standaarddikte van glas is 6 mm, 8 mm, 10 mm, 12 mm. Huishoudens gebruiken meestal 6 mm en 8 mm. 10 en 12 mm zijn veel duurder. Omdat hoe dikker en dieper het glas is, moet de sterkte van andere delen worden versterkt. De prijs is 蹭 Omhoog, iedereen kiest volgens zijn eigen budget. De doucheruimte moet van gehard glas zijn en de hoek heeft een 3C-keurmerk. Het moet direct op het glas worden afgedrukt. Er is een serienummer van de fabriek hieronder, dat niet achter het label kan worden bevestigd.

▲ 3C-gecertificeerd gehard glas moet op zijn minst transparant lijken, geen onzuiverheden aan de binnenkant, geen luchtbellen, geen golving, glad oppervlak, een paar tikken, het geluid moet relatief helder zijn. Het profielframe lijkt op het bot van de doucheruimte, dus het moet voldoende sterkte hebben, anders is het glas goed en kan het niet meer tegen. Er zijn voornamelijk aluminiumlegeringen en roestvrijstalen profielen. De sterkte en duurzaamheid van roestvrij staal zijn beter, en de prijs is meestal hoger.

▲ De dikte van de douchekamer die door de familie wordt gebruikt, moet minstens 1,2 mm zijn. Het kan 1,2 mm tot 2,0 mm, 3,0 mm zijn, hoe dikker en sterker, hoe hoger de prijs. Het douchekamerprofiel kan tot 3,5 mm dik zijn.

De aluminiumlegeringen zijn gepolijst, helder en mat. Normaal gesproken moet het oppervlak glad zijn en er geen trachoom zijn, en het handgevoel is glad. De doucheruimte-winkels hebben over het algemeen gesneden monsters en kunnen de dwarsdoorsnede en de binnenzijde zien. Om vlot en vlak te zijn. Roestvrij staal heeft ook een heldere en matte uitstraling, het plaatoppervlak is zeer helder, zoals een spiegel, de kwaliteit is niet vervormd, de slechte foto is als een spiegel. Het is een handafdruk, gemakkelijk om vingerafdrukken achter te laten, vaak te wrijven, de subzwarte serie is een vertegenwoordiger van roestvrij staal mat, zonder een vingerafdruk achter te laten, het ziet er ook erg gestructureerd uit.