Hier zijn enkele dingen om rekening mee te houden wanneer u de doucheruimte gebruikt:

- Jun 02, 2019-

Hier zijn enkele dingen om rekening mee te houden wanneer u de doucheruimte gebruikt:

1. Let tijdens het gebruik op de positieve kracht om de beweegbare deur te raken, zodat de schuifdeur van de doucheruimte niet valt.

2. De schroeven van de katrol moeten regelmatig worden aangepast om de effectieve peiling van de poelie en een goed glijeffect te garanderen.

3, let op het regelmatig schoonmaken van de doucheruimte, om te voorkomen dat haren en ander vuil de waterleiding blokkeren.

Voor sommige gebruikers met weinig ruimte willen ze een doucheruimte in de badkamer installeren. Op dit moment is het niet duidelijk wat de minimale grootte van de douchekamer is.

Om klanten in staat te stellen dichter bij onze Tianmu-doucheruimte te komen, zijn de gegevens ter referentie ontwikkeld door de afdeling ontwerpafdeling.

Allereerst zijn de basismaterialen in de douche voor onze douchekamer: 1,9 meter hoog; 8mm / dik roestvrij staalglas; 1,5 mm dik aluminium. Dit zijn de ontwerpgegevens voor de reguliere doucheruimte. Voor andere op maat ontworpen doucheruimtes kunnen klanten zich aanpassen aan de behoeften. Kom naar ieders relatieprobleem Douchekamer minimale grootte: om ervoor te zorgen dat het lichaam in elk geval vrij kan bewegen, heeft onze Guangdong-doucheruimte de universele minimumafmetingen: minimaal 900 mm * 900 mm. In speciale gevallen kan deze ook worden ingesteld op: 800 mm * 800 mm minimale grootte, op voorwaarde dat de gebruiker kan baden zonder te worden beïnvloed. Bevredigend behoeften is de eerste voorwaarde, en ten tweede kan het worden ontworpen op basis van de werkelijke beschikbare ruimte. Om het ontwerp mooier te maken, beveelt Tianmu doucheruimte een op maat gemaakte doucheruimte.

De kleinste douchekamer lijkt te zijn ontworpen voor sommige specifieke mensen. Tianmu Tips Als je niet de limiet bent, probeer dan niet de kleinste maat van de douchekamer te kiezen, deze is te klein. Vanaf de huidige ontwikkeling van de doucheruimte in Guangdong is het installatieproces van de doucheruimte relatief eenvoudig. Zelfs sommige doucheruimtes zijn geëvolueerd in eenvoudige doucheruimten, die uit slechts een paar delen bestaan en ook handig zijn voor gebruikers om te monteren. Voor degenen die de operatie niet begrijpen, hoeft u zich geen zorgen te maken, er zijn technische ondersteuning na verkoop, zelfs als u het niet begrijpt, zijn er professionele technici om te installeren.