Kies een paar douches in de doucheruimte

- May 22, 2019-

Kies een paar douches in de doucheruimte

Met de ontwikkeling van de economie en de verbetering van de levensstandaard veranderen de eisen van mensen aan de kwaliteit van leven voortdurend. De doucheruimte, als een iconisch product van smaak en leven, is een must geworden voor modewensen. Er zijn veel merken in de doucheruimte, die de consumenten verblinden, maar de kwaliteit is ongelijk. Laat Xiaobian je hieronder enkele tips geven voor het kiezen van een doucheruimte en laat je je eigen "ogen van vuur" oefenen.

[Aangepaste manier] De standaard douchekamer is ingesteld in batch-grootte van 900 * 900 mm en 1000 * 1000 mm op basis van de werkelijke situatie van binnenlands en buitenlands onroerend goed en residentiële gebouwen. De vorm is meestal boogvormig en rechthoekig en wordt direct in de verticale hoek geïnstalleerd. Geschikt voor meer dan 95% van de badkamer. Het grootste kenmerk is de prijsconcessie, geschikt voor consumenten met kleine badkamerunits en een relatief klein budget voor decoratie. Niet-standaard aangepaste douchekamer kan worden aangepast aan de behoeften van de consument, met name om het probleem op te lossen van de installatie van douchekamer in speciale type (speciale asymmetrische kamertype, zoals J-vormige, ladder type, enz.), En meer keuzes zijn beschikbaar. Het is meer geschikt voor mensen met een iets grotere badkamerruimte en die individualisering en volledig budget nastreven.

[Style] Relatief gezien zijn de boogvorm en de rechte hoekvorm de meest ruimtebesparende en kunnen ze direct in de hoek van de muur worden geïnstalleerd, wat meer geschikt is voor een klein gezin in de badkamer. Het diamanttype neemt meer ruimte in beslag en de visuele hoek is gevarieerder, wat meer geschikt is voor gezinnen met een iets grotere badkamerruimte.

[Functioneel] De doucheruimte heeft meer douches, kranen, afdekkingen en chassis dan de eenvoudige douchekamer (eenvoudige doucheruimte kan afzonderlijk worden uitgerust). Als het een stoomfunctie heeft, kan het ook een slimme (stoom) doucheruimte worden genoemd. Het grootste voordeel van de douchekamer is dat de algehele stijl uniform is, maar dat de prijs ook hoog is.

[De deur openen] De schuifdeur is meer plaatsbesparend dan de draaideur en de prijs is meestal relatief goedkoop. Het is geschikt voor gezinnen met een relatief kleine badkamer. Houd bij het kiezen van dit type deuropeningsmethode rekening met de katrol, die het gewicht van de hele beweegbare deur draagt. Als de kwaliteit niet goed is, zal het geluid klein zijn en zal de zware rol zelf-explosie veroorzaken als gevolg van ongelijke kracht. Hoewel de draaideur een bepaalde hoeveelheid ruimte inneemt, is deze royaal in stijl en meer luxe. Als het budget voor de badkamerruimte en decoratie dit toelaat, is het aan te raden dit type te kiezen. Let op het scharnier bij het kiezen. Het scharnier is niet alleen gerelateerd aan het feit of de deur licht is of niet, maar draagt ook het gewicht van de beweegbare deur. De scharnieren zijn gemaakt van slijtvast roestvrij staal, gevolgd door koper en aluminium chroom. Als de badkamerstructuur in het huis ingewikkelder is, zoals een asymmetrisch kamertype, een badkamer te klein is, enz., Is het het beste om een plattegrond te tekenen, zodat de winkelmedewerkers een meer geschikte doucheruimte kunnen kiezen. voor jou, of laat ze je zelfs speciaal een doucheruimte ontwerpen. Er zijn verschillende toiletten die geschikt zijn voor kleine ruimtes. De openingsmethode van de NE6422-serie vouwdeuren neemt niet de deuropening in beslag. De 180-assige openingsmethode van de NK4222-serie kan ook worden gebruikt om de deur naar de muur te draaien en de hoekruimte vrij te maken.