11_3

Opgericht in 1996, Deli genoteerd als Top 10 merk in China met landelijk meer dan 800 franchisewinkels.

Onze belangrijkste producten zijn douchedeuren, douchewanden en badkameraccessoires, inclusief alle hardware en roestvrijstalen profielen die 100% in huis zijn vervaardigd.

We hadden verkregen met 35 Patent Design en Deli-RA3 had de Duitse IF Design Award 2019 gewonnen.

We waren geslaagd voor kwaliteitscertificering met ISO9001: 2000,

Onze producten voldoen aan de norm EN14428 Standard for Europe en SGCCC / ANSI voor de Noord-Amerikaanse markt.

We service voor high-end & luxe hotel en residentiële project.

26

Bij Deli vertrouwen we op de nieuwste technologie om producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden. We zijn trots op deze drie bedrijfspijlers:


Kwaliteit

We hebben ons gecommitteerd om de beste kwaliteitsstandaard te bieden, al onze douchewandproducten, gaande van grondstof tot afgewerkte producten door middel van talloze testen, waaronder hardware-chemie-ressittant testen, gehard glastesten, scharnier laadvermogen testen, waterlekkage testen, al onze hardware had de testen voor CASS 48 uur doorstaan voor sterke chemische resisstantie. Dus om producten te voorzien van superieure prestaties en de allerlaatste kwaliteit.
Wij bieden 3 jaar garantie op onze douchewand.


Ontwerp

Werkend met de beroemdste ontwerpstudio van Phoneix Design Studio in Europa, behaalden we in 2019 de Duitse Innovation Brand en IF Design Award.

Onze talrijke prachtig vormgegeven collecties passen zich gemakkelijk aan zowel traditionele als moderne badkamers aan. Onze nieuwe producten en nieuwe hardware die snel de maatstaf voor de industrie worden.


Service

Wij bieden een ongeëvenaarde after sales service in de industrie. We hebben een speciaal team in huis om u de ondersteuning te bieden en alle aftersales-problemen aan te pakken.

We bieden op maat gemaakte douchedeureenheden om uw droombadkamers te creëren.